Θέση εργασίας στο ΤΕΙ Κρήτης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 200

ergasiaaaa-300x225Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών σύμφωνα με την με αρ. 643/02-07-2014 Πράξη της Επιτροπής Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Διερεύνηση της συμπεριφοράς συνθετικών/πολυμερικών μονωτήρων/υλικών σε εφαρμογές υπαίθριων εγκαταστάσεων υψηλών τάσεων και ανάπτυξη διαγνωστικής τεχνικής για την εξ αποστάσεως και σε πραγματικό χρόνο αξιολόγηση της λειτουργικότητας τους – POLYDIAGNO – 11ΣΥΝ_7_1503», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:
Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Για τους πολίτες των κρατών της Ε.Ε., απαιτείται άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας η οποία αποδεικνύεται από πιστοποιητικό αρμόδιας ελληνικής εκπαιδευτικής αρχής.
Να κατέχουν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων και σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή να κατέχουν και πράξη αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για την ισοτιμία και αντιστοιχία των τίτλων αυτών.
Η επιτροπή αξιολόγησης διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει τους επικρατέστερους υποψηφίους, σε συνέντευξη. Στην περίπτωση αυτή η επιτροπή αξιολόγησης δύναται να βαθμολογήσει τους υποψηφίους μέχρι 20 μονάδες και η βαθμολογία αυτή θα προσμετρηθεί αθροιστικά εκείνης που προκύπτει από τα αναφερόμενα στον συνημμένο πίνακα.

Οι υποψήφιοι ανάδοχοι θα πρέπει να υποβάλουν έντυπη πρόταση (σύμφωνα με το υπόδειγμα που ακολουθεί) σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος θα περιλαμβάνει βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων απασχόλησης καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία της έντυπης πρότασης, στη Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Κρήτης (πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810 379315), μέχρι και την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 και ώρα 13:00 (τέλος προθεσμίας), ή να τη στείλουν στη διεύθυνση: Ειδικός Λογαριασμός ΤΕΙ Κρήτης, Εσταυρωμένος, ΤΚ 71004, Ηράκλειο Κρήτης. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι θα πρέπει να καταθέσουν (ή να αποστείλουν) και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση ορθής κρίσης για τις γνώσεις, την εμπειρία, την προσωπικότητα και να βοηθήσει την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλότητά τους.

Για τις υπόλοιπες πληροφορίες κατεβάστε την Πρόσκληση

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία, Δι@υγεια

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αναρτήθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων εκπαιδευτικών στις διαδικασίες πιστοποίησης δεξιοτήτων και γνώσεων στις ΤΠΕ
Προηγούμενο άρθρο
Συνεργάτες από τον ΕΟΠΠΕΠ στην Αθήνα
Μενού