Θέση εργασίας στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 183

αρχείο λήψης (5)Το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας» (Κ.Ε.Θ.Ι.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου (επαναπροκήρυξη κενής θέσεως της υπ΄ αριθμ. ΣΟΧ 2/2014 Ανακοίνωσης) για την κάλυψη παροδικών αναγκών του Συμβουλευτικού Κέντρου της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.)/Ε.Υ.Ε. του Υπουργείου Εσωτερικών, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και ειδικότερα για την ανάγκη υλοποίησης του Υποέργου 5 «Στελέχωση και Λειτουργία των Συμβουλευτικών Κέντρων» της Πράξης «Δράσεις της Δημόσιας Διοίκησης για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών» της κατηγορίας Πράξης 3.2.3. του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» του Άξονα Προτεραιότητας 07 στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (ΕΤΠΑ-ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΥΝΟΧΗΣ-ΕΚΤ) με κωδικό MIS 298301 και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

  • Κωδικός : 168
  • θέσης Υπηρεσία : Συμβουλευτικό Κέντρο Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.)
  • Έδρα υπηρεσίας :ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  • Ειδικότητα : ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ
  • Διάρκεια σύμβασης : Από την ημερομηνία πρόσληψης και όχι πέραν της 30.06.2015, ημερομηνία λήξης του φυσικού αντικειμένου του υποέργου, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση που το υποέργο συνεχισθεί
  • Αριθμός ατόμων : 1

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη αρ. 51 & Βαλτετσίου, Τ.Κ.: 106 81 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών υπόψη κ. Παντελή Μαρκογιαννάκη (τηλ. επικοινωνίας: 210-3898022, 210-3898005, 210-3898000).

Κατεβάστε την Ανακοίνωση

 

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία, Δι@υγεια

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
5 προσλήψεις στο Δήμο Κω
Προηγούμενο άρθρο
Τον Σεπτέμβριο οι επιστροφές αγροτικών κονδυλίων 600 εκατομμυρίων ευρώ
Μενού