Δωρεάν μαθήματα στους μετεξεταστέους του Λυκείου από τους καθηγητές του Ρεθύμνου

Κοινοποιήστε το άρθρο

mathitesΗ ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, ανακοινώνει την οργάνωση μαθημάτων αλληλεγγύης για τους μετεξεταστέους του Λυκείου μέσα στον Αύγουστο, προκειμένου να συνδράμει τις οικογένειες, που αδυνατούν να υποστηρίξουν τα παιδιά τους  με φροντιστήρια. Στην απόφαση αυτή οδηγηθήκαμε  μετά τις απίστευτες παλινωδίες του Υπουργείου Παιδείας και την  τροποποίηση, για τέταρτη φορά, των αποτελεσμάτων της Α’ Λυκείου, με την οποία όμως, δεν μετατράπηκε η αρχική δραματική εικόνα, η οποία  θέλει το 25% περίπου των φοιτησάντων μαθητών και μαθητριών να παραπέμπεται για επανεξέταση το Σεπτέμβριο, καθώς και το γεγονός ότι οι μαθητές που πλήττονται από το νόμο για το Νέο Λύκειο προέρχονται κυρίως  από τα οικονομικά ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν ΔΩΡΕΑΝ από εθελοντές καθηγητές και καθηγήτριες, που εργάζονται στο Δημόσιο Σχολείο, από τις 18 Αυγούστου έως αρχές  Σεπτεμβρίου, στο χώρο του 3oυ Λυκείου, πρωινές ώρες, για τους κλάδους των Μαθηματικών, των Φυσικών Επιστημών  και Γλωσσικής Διδασκαλίας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον  Ν. Αδράμη  στο τηλ: 6972582328  και Νικολάου Δέσποινα  στο τηλ: 2831050510.

Δηλώσεις συμμετοχής για τα παραπάνω μαθήματα, έως Πέμπτη 14 Αυγούστου,στα σχολεία που ανήκουν οι ενδιαφερόμενοι. Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 18 Αυγούστου

Πηγή: alfavita.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *