233 Θέσεις Εργασίας εκπαιδευτικού προσωπικού στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 164

ευελπισ233 θέσεις ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού θα καλυφθούν στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και σε δέκα ακόμα Στρατιωτικές Σχολές για τις διδακτικές ανάγκες του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015. Οι εκπαιδευτικοί θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και ωριαία αποζημίωση.

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Σε 84 ανέρχονται οι εκπαιδευτικοί που θα προσλάβει το Τμήμα Στρατιωτικών Επιστημών της ΣΣΕ σε τέσσερις τομείς. Οι θέσεις που θα καλυφθούν ανά τομέα είναι οι εξής:

1) Τομέας Θεωρητικών Επιστημών

Θα προσληφθούν 24 Καθηγητές, ενώ τα γνωστικά αντικείμενα με το μεγαλύτερο αριθμό θέσεων είναι τα εξής: Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία, Στρατιωτική Διοίκηση και Ηγεσία, Πολεμική Θεωρία και Ανάλυση: Επιχειρησιακές Εφαρμογές, Στρατιωτική Στρατηγική, Στρατιωτική Ιστορία με έμφαση στη διδακτική στρατιωτικών επιχειρήσεων, Διεθνείς Σχέσεις, Ελληνική Γλώσσα για προπαιδευμένους αλλοδαπούς (από δύο θέσεις).

2)  Τομέας φυσικών Επιστημών και Εφαρμογών

Οι δώδεκα Καθηγητές που θα προσληφθούν θα κληθούν να διδάξουν τα εξής γνωστικά αντικείμενα: Χημεία – Χημική Τεχνολογία με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές – Εργαστήριο (από δύο θέσεις), Στρατιωτικές Εφαρμογές Φυσικής με έμφαση στα Λέιζερ, Εφαρμοσμένη Χημεία με έμφαση στη Χημεία Τροφίμων-Θεωρία, Εφαρμοσμένη Χημεία με έμφαση στη Χημεία Τροφίμων-Εργαστήριο, Φυσική με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές – Θεωρία, Φυσική-Εργαστήριο, Μετεωρολογία, Αμυντικά Υλικά και Φυσική (από μία θέση).

3) Τομέας Μαθηματικών και Επιστημών Μηχανικού

Θα προσληφθούν 32 Καθηγητές, ενώ τα δημοφιλέστερα γνωστικά αντικείμενα είναι τα εξής: Πληροφορική και Στρατιωτικές Εφαρμογές (πέντε θέσεις), Ηλεκτρονικά και Στρατιωτικές Επικοινωνίες, Προσομοίωση Στρατιωτικών Επιχειρήσεων (από τέσσερις), Στρατιωτική Γεωγραφία, Μηχανική Παραμορφώσιμου Στερεού, Δορυφορική Τηλεπισκόπηση, Βλητική (από δύο θέσεις).

4) Τομέας Φυσικής και Πολιτισμικής Αγωγής

5) Από τα οκτώ γνωστικά αντικείμενα που θα διδάξουν οι 16 Καθηγητές που θα προσληφθούν, τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων συγκεντρώνουν τα ακόλουθα: Γενική Φυσική Αγωγή, Κολύμβηση και Πετόσφαιρα (από δύο θέσεις)

Οι αιτήσεις

Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 25 Αυγούστου. Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 2108904217 και 2108904218 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση kasmitia@sse.gr, ενώ αναλυτικά η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.sse.gr

Άλλες Στρατιωτικές Σχολές

Τέλος χρόνου της ερχόμενη Παρασκευή, 1η Αυγούστου, για 149 θέσεις σε δέκα ακόμη Σχολές. Πρόκειται για τις εξής:

• Σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ), 56 θέσεις,

• Σχολή Τοπογραφίας Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ), 21 θέσεις

• Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ), 22 θέσεις

• Σχολή Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ), 14 θέσεις

• Σχολή Διαβιβάσεων (ΣΔΒ), 14 θέσεις

• Σχολή Ανωτάτης Τεχνικής Εκπαίδευσης (ΣΤΕΑΤΧ), δώδεκα θέσεις.

• Από τέσσερις θέσεις αντιστοιχούν στη Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας (ΣΕΤΤΗΛ) και τη Σχολή Μηχανικού (ΣΜΧ), ενώ από μία στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) και στη Σχολή Πυροβολικού (ΣΠΒ).

Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2108206697, στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, www.army.gr, στην κατηγορία Δημοσιεύσεις/Προσλήψεις

 Πηγή: paratiritis-news.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
400 Θέσεις Εργασίας για εφοριακούς στη Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας ως σύμβουλοι πωλήσεων σε 7 Νομούς της Ελλάδας στη Würth
Μενού