Θέσεις Εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης

Κοινοποιήστε το άρθρο

koinofelis-ergasiaΗ Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια ανά άτομο και για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψής τους μέχρι 30.11.2014) συνολικού αριθμού σαράντα (40) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές του Δήμου Αποκορώνου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για τις εξής κατά αριθμό ατόμων:

  • 5 EΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΠΙΚΟ ΥΕ- ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΕΣ
  • 5 EΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΠΙΚΟ ΥΕ- ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ
  • 30 EΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΠΙΚΟ ΥΕ- ΨΕΚΑΣΤΕΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Πλατεία Ελευθερίας 01, Τ.Κ.73134, Χανιά, απευθύνοντάς την στην: Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας, (τηλ. επικοινωνίας: 2821-3-40186).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Ελευθερίας 1, Τ.Κ. 73134, Χανιά), της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Ταχ. Δ/νση: Αγυιά, Τ.Κ.73103, Χανιά) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Δήμου Χανίων

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *