Θέσεις Εργασίας στην εταιρεια Brink’s Security

Κοινοποιήστε το άρθρο

brinks-security-logoΗ εταιρία Brink’s Security επιθυμεί να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της 30 άτομα, τα οποία θα εργαστούν ως προσωπικό ασφαλείας πλήρους απασχόλησης με βάρδιες στην Αθήνα.

Οι νέοι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι ηλικίας έως 24 ετών. Σύμφωνα με επισήμανση της Σοφίας Χαραλαμπάκη, υπεύθυνης του τμηματος ανθρώπινου δυναμικού, στην «εφημερίδα Εργασία», τα απαραίτητα προσόντα που θα πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι είναι η κατοχή άδειας εργασίας για προσωπικό ασφαλείας (άδεια Security), τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου,  η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και το δίπλωμα αυτοκινήτου.

Οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άντρες υποψηφίους) και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή θα θεωρηθούν επιπρόσθετα προσόντα για την πρόσληψη του νέου προσωπικού Προσφέρονται μισθός, ιδιωτική ασφάλιση και δυνατότητα εξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση του προσκομίζοντας την ταυτότητά τους και μια πρόσφατη φωτογραφία στα γραφεία της εταιρείας: Κορυτσάς 52 Βοτανικός, Αθήνα, Τρίτη και Τετάρτη 09.30 – 16:00.

Οι υποψήφιοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@brinksinc.com

Πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 34 84 4000.

Πηγή:Εφημερίδα Εργασία, proson.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *