Θέσεις Εργασίας στον Κλάδο της Υγείας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 174

ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟΗ MKO PRAKSIS ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την στελέχωση των Κοινωνικών Δομών της πράξης «ΑΡΣΙΣ_Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Θεσσαλονίκης», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007‐2013.

Στα πλαίσια της παραπάνω πράξης έχουν δημιουργηθεί οι εξής δομές:

  • Κοινωνικό Φαρμακείο: το οποίο παρέχει φαρμακευτική υποστήριξη σε τουλάχιστον 100 ανασφάλιστα ή άπορα άτομα το μήνα.
  • Ανοιχτό Κέντρο Υποδοχής Αστέγων : το οποίο εξασφαλίζει σε καθημερινή βάση ιατρική και κοινωνική στήριξη, δυνατότητα ανάπαυσης, χρήσης λουτρού και πλυντηρίων σε τουλάχιστον 50 άτομα ημερησίως, που αδυνατούν να καλύψουν αντίστοιχες ανάγκες.

Για τη στελέχωση της Δομής του Ανοιχτού Κέντρου Υποδοχής Αστέγων προκηρύσσεται η θέση ενός (1)ΙΑΤΡΟΥ και για την στελέχωση της Δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου ενός (1)ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες ή αιτούντες άσυλο ή πρόσφυγες ή με ανθρωπιστικό καθεστώς με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και
  • να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ και
  • να μην έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ Φ1 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: PRAKSIS ΑΡΚΑΔΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 1, γωνία ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τ.Κ. 54632 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, απευθύνοντάς την στην υπεύθυνη του προγράμματος «ΑΡΣΙΣ_Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Θεσσαλονίκης» υπόψιν κ Στεφανίας Πανταζή.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκαπέντε (15) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την 23Η Ιουλίου 2014 με καταληκτική την 6η Αυγούστου 2014.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής)» στους διευθύνσεις:

α) στην ιστοσελίδα της PRAKSIS www.praksis.gr
γ) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου www.arsis.gr
δ) στα τοπικά υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ ή στην ιστοσελίδα www.oaed.gr
ε) στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr

Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο συμπλήρωσης των αιτήσεων συμμετοχής καθώς και επιπλέον διευκρινίσεις για απαιτούμενα προσόντα, βαθμολογούμενα κριτήρια και δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι υποψήφιοι παρέχονται στις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής».

Δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ημέρες Καριέρας : Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων
Προηγούμενο άρθρο
Υπουργείο Υγείας: Πλαφόν στην εκτέλεση διαγνωστικών εξετάσεων ανά περιφέρεια και ανά πάροχο
Μενού