12η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 160

Open-Days-416x278-sk8ccbΠερί τους 1.200 συμμετέχοντες έχουν ήδη κλείσει τις θέσεις τους για την 12η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων – τη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για όσους ενδιαφέρονται ή εμπλέκονται στην περιφερειακή και αστική πολιτική.

Μαζί με τους 6.000 συμμετέχοντες που αναμένονται και πάλι στις Βρυξέλλες, από 6 έως 9 Οκτωβρίου 2014, οι οποίοι και θα λάβουν μέρος σε 108 εργαστήρια / συζητήσεις, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει αίτηση για να πάρει μέρος μέχρι τη λήξη της προθεσμίας στις 22 Σεπτεμβρίου 2014.

Κοινή ανάπτυξη – έξυπνη επένδυση για τους ανθρώπους» είναι το σύνθημα της 12ης εκδήλωσης OPEN DAYS. Πάνω από 600 ομιλητές, μεταξύ των οποίων 80 αιρετοί πολιτικοί εκπρόσωποι, θα συμμετάσχουν στη συζήτηση. Η εκδήλωση θα είναι και πάλι ένα φόρουμ για όσους εργάζονται στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, τις δημόσιες αρχές και οποιονδήποτε εμπλέκεται στα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ για την ανταλλαγή ιδεών σχετικά μετις κύριες προτεραιότητες για τα περιφερειακά επενδυτικά προγράμματα 2014-2020 και την ανασκόπηση των πολλών άλλων νέων δυνατοτήτων που παρέχονται (π.χ. ολοκληρωμένες εδαφικές επενδύσεις και Τοπική Ανάπτυξη υπό κοινοτική καθοδήγηση ή νέα χρηματοδοτικά μέσα).

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων θα συμπληρωθεί με πάνω από 300 τοπικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο σε όλη την Ευρώπη.

Συμβουλευτείτε το πρόγραμμα και μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο www.opendays.europa.eu, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: diorismos.gr

Μενού