Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Σητείας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 272

 jobsΠρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους δύο (2) μήνες συνολικά μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών), συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών, του ημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας.

1 ΠΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σητείας , Πατριάρχου Βαρθολομαίου 9, Τ.Κ. 72 300, Σητεία, υπ’ όψη κυρίου Φουντουλάκη Ιωάννη (τηλ. επικοινωνίας: 2843340555).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας στην εφημερίδα από 11-08-2014 μέχρι και την 13-08-2014 ημέρα Τετάρτη.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού
Μενού