Προκήρυξη Διαγωνισμού στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 144

DIK1-300x199Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών εβδομήντα ενός (71) σπουδαστών.

Ο αριθμός των εισακτέων κατανέμεται ανά κατεύθυνση, ως ακολούθως:

Α. Διοικητική Δικαιοσύνη, είκοσι ( 20 ) και αναλυτικά, έξι (6) θέσεις δοκίμων εισηγητών του Συμβουλίου της Επικρατείας, έξι (6) θέσεις δοκίμων εισηγητών του Ελεγκτικού Συνεδρίου και οκτώ (8) θέσεις δοκίμων παρέδρων πρωτοδικείου των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων .

Β. Πολιτική και Ποινική Δικαιοσύνη, σαράντα τέσσερις (44) θέσεις δοκίμων παρέδρων πρωτοδικείου.

Γ. Εισαγγελείς, επτά (7) θέσεις δοκίμων παρέδρων εισαγγελίας.

Το προκριματικό στάδιο των εξετάσεων θα διενεργηθεί στη Θεσσαλονίκη κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, και το τελικό στάδιο θα διενεργηθεί στην Αθήνα κατά τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Το πρόγραμμα, η διαδικασία, τα εξεταστικά κέντρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, ο ορισμός των επιτηρητών, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια, η οποία αναφέρεται στους υποψηφίους, στους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, καθορίζονται με απόφαση της επιτροπής διαγωνισμού.

Τα απαιτούμενα προσόντα, εκτός από το όριο ηλικίας, πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο έναρξης του διαγωνισμού, ήτοι την 10η Οκτωβρίου 2014.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό από την 16η Σεπτεμβρίου έως και την 30η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, στη γραμματεία της Σχολής ή στη γραμματεία οποιουδήποτε δικαστηρίου της χώρας.

Σχετικός σύνδεσμος:

ministryofjustice.gr

 

Πηγή: career.duth.gr/

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τι προβλέπει το νέο σχέδιο στις συγκοινωνίες από τον Σεπτέμβριο;
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στη Γενική Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας
Μενού