H ΟPpw στην Ευρωπαϊκή εκστρατεία για Ασφαλείς και Υγιείς Χώρους Εργασίας 2014-2015

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 211

nikolas_0_0Ιδιαίτερο Ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία της κ Όλγας Παπατριανταφύλλου, Leadership & Wellness Coach και ιδρύτρια & Manager Director της OP Performance & Well- being με την οποία συμμετέχει στην 1η ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα “Διαχείρηση του Άγχους και των Ψυχοκοινωνικών Κινδύνων στην Εργασία”, που διοργάνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας ” Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας 2014-2015″. 

Η κ. Παπατρανταφύλλου στην ομιλία της αναφέρθηκε στην πρόσληψη, στην αντιμετώπιση του στρες και την εργασιακή ικανοποίηση. “Σε επίπεδο πρόσληψης απαιτείται ένα συνθηματικό μοντέλο από τους οργανισμούς τόσο για τη διαχείριση του στρες όσο και για την επικράτεια και την ευημερία και την υγεία των εργαζομένων.

Ο χώρος εργασίας πρέπει να είναι χώρος προσωπικής ανάπτυξης και δημιουργίας όπου το άτομο μαθαίνει και μετεξελίσσεται για να αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες με τον καλύτερο τρόπο. Συνεπώς οι εταιρείες πρέπει να επικεντρώνονται όχι μόνο στη διαχείριση του στρες αλλά και στους παράγοντες που προάγουν την υγεία” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η εταιρεια  OP Performance & Well- being συμμετέχει στη διετή Πανευρωπαϊκή Εκστρατεία ” Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας 2014-2015″ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EU-OSHA και του Δικτύου των Εθνών Εστιακών Πόλων του σε περισσότερες από 30 χώρες, για υγιέστερους, ασφαλέστερους  και παραγωγικότερους χώρους εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό ή εταιρία έχει αναλάβει την διοργάνωση δίωρων ενημερώσεων σε εταιρείες, πάνω στο stress και την ανθεκτικότητα, και open εκδηλώσεων σε πανεπιστήμια και διάφορους φορείς.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στα ζαχαροπλαστεία “Απολλώνιον”
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο ΝΑΤΟ και στον τον Οργανισμό Save the Children
Μενού