Τελευταία ημέρα σήμερα οι αιτήσεις για τις 434 θέσεις εργασίας εποχικού προσωπικού στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 154

happy-jobs-300x151Λήγει σήμερα Δευτέρα, 18 Αυγούστου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις 434 προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης.Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα απασχοληθεί στο δήμο με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών.

Οι προσλήψεις αυτές σκοπεύουν να καλύψουν τις πιεστικές ανάγκες που έχουν ανακύψει κατά κύριο λόγο στους ευαίσθητους τομείς της καθαριότητας και της ανακύκλωσης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι αιτήσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό για τη διενέργεια των νέων προσλήψεων εποχικών υπαλλήλων θα γίνονται δεκτές αποκλειστικά ταχυδρομικά και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα της υποβολής τους στα γραφεία των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό καλούνται να συμπληρώσουν εις διπλούν το έντυπο αίτησης με κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3, συνοδευόμενο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την κατάταξη, και να το υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού (υπόψη Αρτεμησίας Μπούρα), Βασιλέως Γεωργίου Α΄1, Τ.Κ. 546 40, Θεσσαλονίκη.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313 317.116, 2313 317.130 και 2313 317.131.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη σχετική προκήρυξη που εκδόθηκε από το Δήμο Θεσσαλονίκης, από τα συνολικά 434 άτομα που σχεδιάζεται να προσληφθούν τα 429 θα απασχοληθούν στη διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων και τα υπόλοιπα πέντε στη διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων.

Συγκεκριμένα, για να καλυφθούν οι ανάγκες στους τομείς της καθαριότητας και της ανακύκλωσης, πρόκειται να προσληφθούν 330 εργάτες καθαριότητας, 85 οδηγοί φορτηγών οχημάτων καθαριότητας (με επαγγελματική άδεια οδήγησης γ” και ε” κατηγορίας), δέκα οδηγοί τρικύκλων και τέσσερις χειριστές γερανοφόρων μηχανημάτων.

Σε ό,τι αφορά τη διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων, θα προσληφθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτάμηνης διάρκειας, πέντε χειριστές ανυψωτικών καλαθοφόρων μηχανημάτων.

Ο αρχικός προγραμματισμός του δήμου αφορούσε την πρόσληψη συνολικά 477 οκταμηνιτών. Παρότι το υπουργείο Εσωτερικών έδωσε την έγκρισή του για το σύνολο των θέσεων αυτών, στην πορεία προέκυψε η ανάγκη ορισμένες ειδικότητες να αφαιρεθούν, καθώς εμπίπτουν στις διατάξεις για την αναστολή των προσλήψεων στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων από τις νέες δημοτικές αρχές.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ποιοί πολύτεκνοι φοιτητές πήραν μεταγραφή με το ν.4186 ;
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας
Μενού