Θέσεις Εργασίας στο πρόγραμμα «Κέντρα στήριξης ΡΟΜΑ και ευπαθών ομάδων στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης»

Κοινοποιήστε το άρθρο

vuhpbrwbyj51caa6595a2a4Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαρωνείας-Σαπών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος για την Πράξη «Κέντρα στήριξης ΡΟΜΑ και ευπαθών ομάδων στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης», της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαρωνείας-Σαπών, που εδρεύει στην Ξυλαγανή, Ταξιαρχών 1, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 Πτυχιούχο ΠΕ Οικονομικής Κατεύθυνσης ή και Διοίκησης Επιχειρήσεων ή και Κοινωνικών Επιστημών
  • 1 ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ/ΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ή ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ (Με εξειδικευμένη εμπειρία σε θέματα που αφορούν ΡΟΜΑ)
  • 1 ΥΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Προερχόμενος από τον τοπικό πληθυσμό της ομάδας στόχου («Μαχαλά»οικισμού Σαπών, Δήμου Μαρωνείας-Σαπών)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Μαρωνείας-Σαπών ,Ταξιαρχών 1, Ξυλαγανή Τ.Κ. 694 00, υπόψιν κας Δουλάκη Χρυσούλας (τηλ. επικοινωνίας:2533022439).

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *