Θέσεις Εργασίας για Ιατρούς σε νοσοκομεία της Δανίας και της Σουηδίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

doctors_1Η εταιρεία εύρεσης προσωπικού MediCarrera S.L. ανακοινώνει θέσεις εργασίας για ειδικευμένους ιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία σε Δανία, Σουηδία.

Θέσεις εργασίας για ειδικευμένους γιατρούς στην Παθολογική Ανατομική σε Δημόσιο Νοσοκομείο– Κεντρική και Νότια Σουηδία και Νότια Δανία

Specialist Doctor in Histopathology

Αρχικός μισθός 3500 – 4500€/ μήνα καθαρά και οι εφημερίες πληρώνονται ξεχωριστά. Οι θέσεις είναι σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία με τμήμα επείγοντων περιστατικών. Οι θέσεις είναι για ειδικευμένους παθολόγους ανατόμους με κάποια χρόνια εμπειρίας.

Θέσεις εργασίας για Ακτινολόγους σε Δημόσια Νοσοκομεία, Κεντρική και Νότια Σουηδία και Δυτική Δανία

Specialist Doctors in Radiology/ Consultant

Αρχικός μισθός 3500-4500€/μήνα καθαρά και οι εφημερίες πληρώνονται ξεχωριστά, με δυνατότητα αύξησης μετά τη δοκιμαστική περίοδο. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο ειδικότητας στη Ακτινολογία, κάποια χρόνια εμπειρίας στη Ακτινολογία και δυνατότητα για συμμετοχή στα εντατικά μαθήματα γλώσσας.

Θέσεις εργασίας για Ψυχίατρους σε Δημόσια Νοσοκομεία– Κεντρική Σουηδία και Νότια Δανία

Specialist Doctors in Psychiatry

Αρχικός μισθός 3500€ – 4500€/μήνα καθαρά και οι εφημερίες πληρώνονται ξεχωριστά. Οι θέσεις είναι σε δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία με χωρητικότητα περίπου 400 κρεβατιών και 20-40 κρεβατιών ανά τμήμα. Δυνατότητα να συνδυάσετε δουλειά και περαιτέρω κλινική ειδίκευση με βάση τα προσωπικά ενδιαφέροντα.

Θέσεις εργασίας για Παιδοψυχίατρους σε Δημόσια Νοσοκομεία στη Νότια Σουηδία και Ανατολική Δανία

Specialist Doctors in Child and Adolescent Psychiatry

Αρχικός μισθός 3500€ – 4500€/μήνα καθαρά και οι εφημερίες πληρώνονται ξεχωριστά.

Προσφέρονται θέσεις για παιδοψυχιάτρους με κάποια χρόνια εμπειρίας στον τομέα. Νοσοκομεία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπου δίνεται έμφαση στην έρευνα και την εκπαίδευση.

Θέση εργασίας για Παιδίατρο με εμπειρία στη διαγνωστική ενδοσκόπηση στη νότια Σουηδία

Αρχικός μισθός 3500€/μήνα καθαρά και οι εφημερίες πληρώνονται ξεχωριστά.

Το νοσοκομείο βρίσκεται σε περιοχή 130.000 κατοίκων και είναι υπέυθυνο για περίπου 52.000 παιδιά και εφήβους. Ο υποψήφιος πρέπει να έχει εμπειρία στη γαστρεντερολογία και ειδικότερα στις μεθόδους της διαγνωστικής ενδοσκόπησης.

Για παραπάνω πληροφορίες: +34 933 173 715/ info@medicarrera.com

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *