Πρακτική Άσκηση για σπουδαστές ΤΕΙ στην Intracom σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 164

bussiness_jobs_0Τελειόφοιτους σπουδαστές ΤΕΙ για πρακτική άσκηση στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αναζητά η Intracom Telecom, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων και επαγγελματικών υπηρεσιών για τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς.

Οι σπουδαστές που θα ξεκινήσουν την άσκησή τους τον Οκτώβριο θα πρέπει να προέρχονται από τα τμήματα Ηλεκτρονικής, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Η/Υ Συστημάτων, Διοίκησης Επιχειρήσεων ή συναφούς κατεύθυνσης, καθώς επίσης να γνωρίζουν Αγγλικά και MS Office.

Οι ασκούμενοι θα εκπονήσουν την πρακτική τους άσκηση ανάλογα με την ειδικότητά τους σε τμήματα Τεχνικών Πεδίων, Τεχνικών Εργαστηρίων, Διαχείρισης Δικτύων, Τεχνικών Υποστήριξης Υπηρεσιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Αθήνα και Θεσ/νίκη) και στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού (Αθήνα). Η εταιρεία προσφέρει μισθό πρακτικής άσκησης, σταθερό ωράριο εργασίας (9.00-17.00), μεταφορά με εταιρικά λεωφορεία από και προς τον χώρο εργασίας και δυνατότητα επιδοτούμενου γεύματος σε εστιατόριο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το αναλυτικό βιογραφικό τους σημείωμα στο fax: 210-6674166, αναφέροντας πως πρόκειται για τις θέσεις πρακτικής άσκησης.

Πηγή: Εθνος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Ιατρούς σε νοσοκομεία της Δανίας και της Σουηδίας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στα καταστήματα “MIKEL” στην Αττική
Μενού