Δείτε τους πίνακες με τα επαγγέλματα που προσφέρουν μισθούς 4000 ευρώ και ποια μισθούς…πείνας

Κοινοποιήστε το άρθρο

newego_LARGE_t_901_105968124Σε ποιους κλάδους απασχολούνται σήμερα οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα; Ποιος είναι ο μισθός τους; Ποιοι αμείβονται καλύτερα και ποιοι χειρότερα; Ο αναλυτικός πίνακας που δημοσιεύεται απαντά σε όλα αυτά τα ερωτήματα.

Και επιτρέπει στον αναγνώστη να σχηματίσει μια πολύ καλή εικόνα για το τι συμβαίνει σήμερα στην ελληνική αγορά εργασίας. Ναι, υπάρχουν δουλειές οι οποίες εξακολουθούν να εξασφαλίσουν μεικτούς μισθούς άνω των 4000 ευρώ. Ωστόσο αυτές οι θέσεις είναι πολύ λίγες και αφορούν σε ανώτερα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Φιγουράρουν οι μισθοί των στελεχών στην πρώτη θέση του πίνακα που καταρτίστηκε με βάση τα αναλυτικά στοιχεία του ΙΚΑ. Ωστόσο, όπως προκύπτει, οι υψηλόμισθοί είναι μόλις 9605 σε σύνολο 1,6 εκατομμυρίων.

Πόσα παίρνουν οι πολλοί; Κάτω από 1000 ευρώ μεικτά. Και ποιες είναι χειρότερες ειδικότητες και κλάδοι; Θα κατεβείτε στο κάτω μέρος του πίνακα για να εντοπίσετε τους εκπαιδευτικούς, το βοηθητικό διδακτικό προσωπικό, τους απασχολούμενους στην παροχή υπηρεσιών, τους ανειδίκευτους εργάτες, τους τεχνίτες υφαντουργίας, ειδών  ενδύσεως κλπ.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *