Παράταση αιτήσεων στο διαγωνισμό βραβείων κοινωνικής επιχειρηματικότητας

Κοινοποιήστε το άρθρο

images (4)Δεκαπέντε ημέρες παράταση δίνεται στις υποβολές αιτήσεων για το διαγωνισμό βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awards, που τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, μετά από έντονες απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων κοινωνικών επιχειρήσεων.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την 15η Σεπτεμβρίου 2014.

Το κατώτερο χρηματικό έπαθλο θα ανέρχεται στο ποσό των 2.000 ευρώ και θα κλιμακώνεται ανάλογα με το μέγεθος του κάθε βραβείου. Τα ακριβή χρηματικά έπαθλα, καθώς επίσης και το σύνολο των υποστηρικτικών υπηρεσιών που θα παρασχεθούν στους νικητές, θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Μαρία Κουμαριανού στο 210 6800743 ή να αποστείλουν mail στο info@social-business-awards.gr

Ο θεσμός των Social Business Excellence Awards

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas σε συνεργασία με το British Council και την Α.Σ. Πρόσβασις, θεσμοθετούν τα Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας «Social Business Excellence Awards» με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια υφιστάμενων ή υπό ίδρυση κοινωνικών επιχειρήσεων και να αναδειχτούν πρόσωπα που εφαρμόζουν καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, συμμετέχει στη διοργάνωση του θεσμού, στην Επιτροπή Αξιολόγησης και επιπλέον θα υποστηρίξει τους νικητές με ένα πλέγμα υπηρεσιών επιχειρηματικής καθοδήγησης, πρόσβασης σε πηγές χρηματοδότησης και δικτύωσης με επιχειρήσεις και φορείς από το εξωτερικό.

Τα βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, διοργανώνονται στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας: «Επιχειρώντας αλλιώς», που θα διεξαχθεί στις 3 Νοεμβρίου 2014, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Η ανακοίνωση των βραβευθέντων θα γίνει την ίδια μέρα του Συνεδρίου, σε ξεχωριστή εκδήλωση. Τα βραβεία θα φιλοτεχνηθούν από τη διεθνούς φήμης γλύπτρια κ. Αγγέλικα Κοροβέση.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.social-business-awards.gr.

Πηγή: diorismos.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *