Στις 1.324 οι οργανικές θέσεις προσωπικού στο υπουργείο Εργασίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

αρχείο-λήψης-141Στις 1.324 ανέρχονται οι οργανικές θέσεις προσωπικού του υπουργείου Εργασίας σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα. Από αυτές οι 829 θέσεις προσωπικού καλύπτονται από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας

 Ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης ο αναπληρωτής υπουργός, Χρ.Σταϊκούρας, και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ.Μητσοτάκης, υπέγραψαν τον νέο οργανισμό του υπουργείου Εργασίας ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ από τις 29 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον νέο οργανισμό οι οργανικές θέσεις προσωπικού του υπουργείου Εργασίας ανέρχονται σε 495 εκ των οποίων, οι οργανικές θέσεις του μόνιμου προσωπικού είναι 463 και οι οργανικές θέσεις των υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ανέρχονται σε 32.

Περίπου το 62% των συνολικών θέσεων προσωπικού του υπουργείου Εργασίας καλύπτεται από το προσωπικό που υπηρετεί στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Ο νέος οργανισμός του υπουργείου προβλέπει πως οι οργανικές θέσεις του προσωπικού του ΣΕΠΕ ανέρχονται σε 829 , εκ των οποίων οι οργανικές θέσεις του μόνιμου προσωπικού είναι 753 και οι οργανικές θέσεις των υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου 76.

Πηγή: newsbomb.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *