Ποια σχολεία θα δώσουν διπλά μόρια στους αναπληρωτές

Κοινοποιήστε το άρθρο

αρχείο λήψης (33)Οι αιτήσεις – δηλώσεις προτίμησης αναπληρωτών για τοποθέτηση σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες υποβάλλονται από σήμερα μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εγκύκλιο με την οποία καλεί τους υποψήφιους αναπληρωτές νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές να καταθέσουν αιτήσεις ενδιαφέροντος για πρόσληψη σε σχολικές μονάδες απομακρυσμένων περιοχών, προκειμένου να λάβουν διπλάσια μόρια, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας οι αιτήσεις – δηλώσεις προτίμησης απομακρυσμένων σχολικών μονάδων θα υποβληθούν από σήμερα έως και τις 5 Σεπτεμβρίου σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας (κλάδοι ΠΕ60 και ΠΕ70) ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (λοιποί καθηγητικοί κλάδοι) αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επομένης αναμένεται το πρώτο «κύμα» των προσλήψεων αναπληρωτών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συνολικά θα προσληφθούν 19.500 και για τις δύο βαθμίδες.

Πηγή: ethnos.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

2 απαντήσεις στο “Ποια σχολεία θα δώσουν διπλά μόρια στους αναπληρωτές”

  1. Καλησπέρα να ρωτησω γιατι επρεπε να ξανα κανουμε παλι αιτηση για τα σχολεια επιλογης μας, δηλαδη η αιτηση με τις επιλογες που βαλαμε στην πρωτη προσκληση του υπουργειου στις αρχες του αυγουστου δεν θα ληφθει υποψην? απαντηστε μου παρακαλω στο email μου

    1. Η καινούρια αίτηση προτίμησης αφορά απασχόληση σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες οι οποίες ανήκουν στις κατηγορίες μοριοδότησης Θ΄ και Ι΄ για την Πρωτοβάθμια και ΙΑ΄ και ΙΒ΄ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για επιπλέον μοριοδότηση. Η Αίτηση-Δήλωση προτίμησης απομακρυσμένων σχολικών μονάδων υποβάλλεται σε μία οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας (κλάδοι ΠΕ60 και ΠΕ70) ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (λοιποί κλάδοι) αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο και αποτελεί συμπλήρωση της ήδη καταχωρισμένης στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Υπουργείου Παιδείας αίτησης προτιμήσεων περιοχών πρόσληψης του υποψηφίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *