28 θέσεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Θέρμης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 180

ergasiaaaa-300x225Ο Δήμος Θέρμης ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού ως εξής:

  • 3 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
  • 7 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
  • 2 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
  • 2 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
  • 1 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
  • 2 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
  • 3 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
  • 3 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
  • 2 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΒΙΤΡΟ -ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ
  • 2 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση στην οποία αναφέρουν ρητά τον κωδικό της θέσης που διεκδικούν. Έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση σε ένα (1) μόνο κωδικό θέσης. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
  2. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις ( άρθρο 29 ΠΔ 50/2001). Παρεμφερείς σπουδές θεωρούνται οι σπουδές δύο (2) τουλάχιστον ετών και οι τίτλοι μεταπτυχιακών σπουδών – master ενός (1) έτους σε όλες τις εφαρμοσμένες τέχνες (Γραφιστική, Συντήρηση Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, Ενδυματολογία, Μακιγιάζ, Υφαντική, Βιομηχανικός σχεδιασμός, κόμικ, κλπ). Επιπλέον, σε Ιστορία Τέχνης, Αρχιτεκτονική, Θέατρο, Πολιτιστικό management, art – therapy. Οι σπουδές σε κάθε διαφορετικό εικαστικό αντικείμενο που προκηρύσσεται, αποτελούν παρεμφερείς σπουδές για τα υπόλοιπα. Στην επιμόρφωση συμπεριλαμβάνεται η επιμόρφωση σε παιδαγωγικά και παρεμφερή αντικείμενα κάτω των 2 ετών. Παιδαγωγικό πτυχίο ΑΕΙ θεωρείται το πτυχίο των Παιδαγωγικών Τμημάτων Νηπιαγωγών και Δημοτικής Εκπαίδευσης καθώς και όλων των Φιλολογιών.
  1. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Γίνεται δεκτή η προϋπηρεσία από όλα τα εικαστικά αντικείμενα της παρούσας προκήρυξης (πλην της αγιογραφίας, που χρειάζεται προϋπηρεσία στο ίδιο αντικείμενο). Ο χρόνος προϋπηρεσίας όπου ζητείται, αποτελεί προϋπόθεση για την επιλογή. Στην περίπτωση που ο υποψήφιος έχει προϋπηρεσία σε ιδιόκτητη σχολή-εργαστήριο, απαιτούνται αποδεικτικά λειτουργίας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (η σφραγίδα και η έναρξη της επιχείρησης από την εφορία καθώς και αντιπροσωπευτικά συμπληρωμένα μαθητολόγια για κάθε έτος λειτουργίας) και αποδεικτικά διδασκαλίας . Όταν υπάρχει συνεργάτης στην επιχείρηση, αρκεί μία βεβαίωσή του με τη σφραγίδα της επιχείρησης.
  2. Αποδεικτικά καλλιτεχνικής εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας. Γίνονται δεκτά αυθεντικά έντυπα (κατάλογοι, προγράμματα, αποκόμματα, εφημερίδων, βιβλία, κλπ ), απλά φωτοαντίγραφα έντυπου υλικού και βεβαιώσεις με τη σφραγίδα του αρμόδιου φορέα, όπου αναγράφεται το όνομα του υποψηφίου και το είδος της δράσης του. Όσον αφορά τα portfolios προσκομίζονται έργα σε έντυπη, ή ψηφιακή μορφή στην ελάχιστη ποσότητα που ζητείται, ενώ, στο portfolio διδακτικού έργου για τους κωδικούς 01 και 02 τα έργα μαθητών προσκομίζονται και ταξινομημένα σε ξεχωριστές ενότητες, ή φακέλους για καθεμία από τις κατηγορίες που αναφέρονται. Σε περίπτωση απουσίας αναγνωρισμένων σπουδών για όλους τους κωδικούς, αποτελεί προϋπόθεση για την επιλογή του υποψηφίου, το portfolio ιδίου να συγκεντρώνει 3 τουλάχιστον μόρια. Για διακρίσεις – ατομικές εκθέσεις μαθητών γίνονται δεκτά αποδεικτικά της δράσης, ενώ για τη σχέση μαθητείας γίνονται δεκτές και υπεύθυνες δηλώσεις .
  1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης.
  2. Αποδεικτικό προστατευόμενου μέλους ΑΜΕΑ. Βεβαίωση σπουδών τέκνου.
  3. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ πρόσφατης έκδοσης. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
  4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση).
  5. Υπεύθυνη δήλωση

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

O! ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική ανακοίνωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.culthermi.gr της Επιχείρησης ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ.2310.463423) καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες από 09.00π.μ.έως 14.00 μ.μ.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της Επιχείρησης καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μόνιμο «σύστημα διάγνωσης» των αναγκών της αγοράς εργασίας
Προηγούμενο άρθρο
Επιταγή εισόδου για νέους ΗΛΙΚΙΑΣ από 18 ΕΩΣ 24 ΕΤΩΝ – Κάντε την αίτηση σας!
Μενού