Würth Hellas – Σύμβουλοι πωλήσεων σε έξι μεγάλες πόλεις

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 168

imagesΗ Würth Hellas S.A. ζητά να καλύψει κενές Θέσεις Εργασίας σε έξι μεγάλες πόλεις.

Συγκεκριμένα:

Αποστολή Βιογραφικού

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμη θέση εργασίας για το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα και επιλέγοντας τη θέση του ενδιαφέροντός σας στο βήμα 2. Το βιογραφικό σας θα διατηρηθεί στη βάση μας και θα ανατρέξουμε σε αυτό όταν προκύψει σχετικό άνοιγμα θέσης.

Με την διατυπωμένη σκέψη του ιδρυτή της εταιρείας Prof. Dr. h.c. Reinhold Würth, ότι «τα κεφάλαια και τα προϊόντα έρχονται δεύτερα σε σπουδαιότητα, σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό μας», η εταιρική φιλοσοφία της Würth Hellas S.A. δίνει έμφαση στις ανθρώπινες αξίες, την ελεύθερη σκέψη, την καθημερινή παραγωγή νέων ιδεών, την φρεσκάδα, την τόλμη, το δυναμισμό και την έφεση για επιδόσεις όλων των στελεχών της.

Οι ευκαιρίες απασχόλησης αφορούν στο σύνολό τους σχεδόν την Εμπορική Διεύθυνση της εταιρείας με πανελλαδική γεωγραφική κατανομή. Οι υποψήφιοι «σύμβουλοι πωλήσεων» οι οποίοι πρέπει να διαθέτουν επαγγελματισμό, δυναμική προσωπικότητα, θέληση για επιτυχία, προσανατολισμό στην επίτευξη στόχων και άριστη ικανότητα επικοινωνίας καλούνται μετά την υποβολή του Βιογραφικού τους Σημειώματος να έχουν μια «on the field» εμπειρία 2 ημερών, συνταξιδεύοντας με κάποιο μέλος της δύναμης πωλήσεων της εταιρείας, όπου θα μπορέσουν να εκτιμήσουν με ρεαλιστικό τρόπο το αντικείμενο της εργασίας και τις συνθήκες της αγοράς. Ακολουθούν τουλάχιστον δύο προσωπικές συνεντεύξεις από εξειδικευμένες ομάδες αξιολόγησης, πριν ο/η καταλληλότερος/η υποψήφιος/α αποτελέσει την τελική επιλογή.

Η τρίμηνη βασική εκπαίδευση του νεοπροσλαμβανόμενου περιλαμβάνει τόσο θεωρητική κατάρτιση όσο και πρακτική άσκηση στην αγορά και αποτελεί την αρχή μιας «δια βίου» εκπαίδευσης η οποία υλοποιείται με σεμινάρια, επιμορφώσεις και επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό για ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των εταιρειών του Ομίλου.

 

Οι παροχές της εταιρείας εκτός από την αμοιβή του εργαζομένου που αποτελείται από σταθερές αποδοχές, προμήθειες, πριμ και bonus, περιλαμβάνουν εταιρικό αυτοκίνητο, επί πλέον ομαδική ιδιωτική ασφάλιση και ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

 

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Νέου τύπου επιδόματα για οικογένειες που έχουν μαθητές
Προηγούμενο άρθρο
Ρεκόρ πωλήσεων για τη νέα κάρτα απεριορίστων διαδρομών
Μενού