6 θέσεις εργασίας στην Καβάλα

Κοινοποιήστε το άρθρο

images (26)Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας  “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων-ωρομίσθιου καλλιτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση της Δημοτικής Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού Καβάλας της «Δημωφέλεια»

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών.
Οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις παραπάνω θέσεις υποβάλλονται εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης στον τοπικό τύπο.
Η αίτηση θα απευθύνεται προς το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας-Δημωφέλεια» και θα υποβάλλεται στη Διεύθυνση Διοικητικής και Οικονομικής Διαχείρισης, οδός Ομονοίας 117 (3ος Όροφος), Τ.Κ. 65403, Καβάλα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.30 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ. Υπεύθυνες συλλογής των αιτήσεων έχουν οριστεί η κα Γανίτου Κυριακή και η κα Ελευθεριάδου Αμαλία.

Με την αίτηση συνυποβάλλονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά γενικών και ειδικών- τυπικών προσόντων, τα οποία αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη, την οποία μπορούν να προμηθευτούν οι υποψήφιοι από την παραπάνω Διεύθυνση. Για επιπρόσθετες ειδικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Πολιτισμού της «Δημωφέλεια» και στο τηλέφωνο 2510-240983 (κα Βλάχου Άλκηστης).

Όσοι πληρούν τα γενικά και τα τυπικά προσόντα τίθενται υπό την κρίση της τριμελούς επιτροπής επιλογής, η οποία θα συνεδριάσει στα Κεντρικά Γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας, στην οδό Ομονοίας 117, την έκτη (6) εργάσιμη ημέρα από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και ώρα 11:00 και θα συντάξει πίνακα κατ’ αξιολογική σειρά.

Για τα απαραίτητα προσόντα κατεβάστε την Προκήρυξη

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία via Δι@υγεια

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *