Πρακτική Άσκηση στην Attica Bank

Κοινοποιήστε το άρθρο

αρχείο λήψης (4)Η Attica Bank αναζητά φοιτητές για εξάμηνη πρακτική άσκηση. 

Οι υποψήφιοι σπουδαστές για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Νεκταρία Φιλντίση τηλ. 210 3669117 και την κ. Σωτηρία Φρέσκου τηλ. 210 3669108 (καθημερινά 08:00-15:15) ή να προσέρχονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας (Ομήρου 23, Αθήνα, 1ος όροφος).

Επίσης, μπορούν να αποστείλουν e-mail για να μας γνωρίσουν ότι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους στην Τράπεζά μας στη ηλεκτρονική Διεύθυνση recruitment@atticabank.gr

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω απαραίτητα έγγραφα για την έναρξη της Πρακτικής τους Άσκησης:

  •          Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
  •          Βιογραφικό Σημείωμα
  •        Βεβαίωση Σπουδών Πρακτικής Άσκησης (μόλις εκδοθεί από τη γραμματεία)

 

Πηγή: dasta.teiep.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

2 απαντήσεις στο “Πρακτική Άσκηση στην Attica Bank”

    1. Οι υποψήφιοι σπουδαστές για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Νεκταρία Φιλντίση τηλ. 210 3669117 και την κ. Σωτηρία Φρέσκου τηλ. 210 3669108 (καθημερινά 08:00-15:15) ή να προσέρχονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας (Ομήρου 23, Αθήνα, 1ος όροφος).

      Επίσης, μπορούν να αποστείλουν e-mail για να μας γνωρίσουν ότι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους στην Τράπεζά μας στη ηλεκτρονική Διεύθυνση recruitment@atticabank.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *