Θέσεις Εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου

Κοινοποιήστε το άρθρο

deddhe_vlavesΟ ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου – Περιοχής Αγρινίου, (για τις ανάγκες αυτής στην Έδρα της Περιοχής και στο Πρακτορείο Αμφιλοχίας) που εδρεύει στο Αγρίνιο, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων (Εναερίων – Υπογείων Δικτύων)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου / Περιοχή Αγρινίου/ Τομέας Υποστήριξης Καψάλη 14, Τ.Κ: 301-00 Αγρίνιο, Ν. Αιτωλοακαρνανίας, απευθύνοντάς την υπόψη κυρίας Πατούλια Νίκης (τηλ. επικοινωνίας: 26410-24324).

Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2014

Παράρτημα

Έντυπο Αίτησης

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 17/9/2014 έως και 26/9/2014

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *