Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων.

Κοινοποιήστε το άρθρο

images (7)Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) υλοποιεί τις Πράξεις «ΕΡΜΕΙΟΝ 2 – Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο των παραπάνω πράξεων, η ΕΣΕΕ θα υλοποιήσει την 7η Φάση Προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης (περίοδος υλοποίησης Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2014), η οποία περιλαμβάνει:

α) Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης διάρκειας 75 ωρών, από τις οποίες οι 30 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 45 ώρες διαμέσου διαδικτύου (e – learning)

β) Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης διάρκειας 50 ωρών, από τις οποίες οι 20 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 30 ώρες διαμέσου διαδικτύου (e – learning).

Για την υλοποίηση της 7ης Φάσης Προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης (περίοδος υλοποίησης Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2014), η ΕΣΕΕ προσκαλεί εκπαιδευτές ενηλίκων να υποβάλουν Προτάσεις προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή εκπαιδευτικού έργου.

Υποβολή Προτάσεων και σχετικών δικαιολογητικών θα παραλαμβάνονται έως και την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στα στελέχη του γραφείου Help Desk του προγράμματος ΕΡΜΕΙΟΝ 2 (τηλ.: 210 3259236-7, e-mail: ermeion2@esee.gr)

Πηγή:e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

2 απαντήσεις στο “Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων.”

    1. Όπως πληροφορούμαστε από τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν το Yahoo ως υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, ότι δεν μπορούν να διαβάσουν τα ενημερωτικά δελτία μας, επειδή εμφανίζονται με μη αναγνώσιμους χαρακτήρες. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα αυτό εξαρτάται από την κωδικοποίηση του παροχέα e-mail (yahoo) και μπορείτε να το αλλάξει, κάνοντας κλικ στο μενού Περισσότερα και πηγαίνοντας στην τελευταία επιλογή (Καθορίστε την κωδικοποίηση της γλώσσας), επιλέξτε UTF -8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *