Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής Παν/μιου Πειραιώς

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 244

front-300x156Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής λειτουργεί με επιτυχία για 7η συνεχή χρονιά, έχει εκπαιδεύσει περίπου 4.500 άτομα, έχει επιλεγεί από 100 και άνω επιχειρήσεις για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους και ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προσδοκίες των εκπαιδευομένων του όπως καταδεικνύουν οι υψηλοί δείκτες ικανοποίησης των αξιολογήσεων.

Το Πρόγραμμα διεξάγεται υπό την επιστημονική εποπτεία ενός εκ των αναμφισβήτητα κορυφαίων Ακαδημαϊκών Τμημάτων της χώρας και συνεργάζεται με έμπειρους διδάσκοντες –μέλη ΔΕΠ και καταξιωμένους επαγγελματίες – παρέχει ποιοτικό ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στις συνεργασίες συγκαταλέγονται η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας για την διεξαγωγή των μαθημάτων της 7ης Θεματικής Ενότητας και η TUV ACADEMY για τη διεξαγωγή της 4ης Θεματικής Ενότητας.

Το Πρόγραμμα Σπουδών αποτελείται από εξειδικευμένα μαθήματα που συνδέουν θεωρία και πράξη και συνεχώς εμπλουτίζεται προσαρμοζόμενο στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Το υλικό των μαθημάτων επικαιροποιείται και προστίθενται νέα καλύπτοντας την ανάγκη για διαρκή αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ατόμων, ώστε να ανταπεξέρχονται στο σημερινό, σύγχρονο και ιδιαίτερα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον.

Ο εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει

α) σεμινάρια ασύγχρονης εκπαίδευσης- παρακολούθηση από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή

β) επαγγελματικά σεμινάρια κατάρτισης – παρακολούθηση σε αίθουσα ή on line με χρήση τεχνολογίας σύγχρονης εκπαίδευσης.

Στα ήδη μειωμένα δίδακτρα χορηγούνται ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους, πολύτεκνους (τρίτεκνους), ΑμεΑ, αποφοίτους ή φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και συμμετέχοντες που έχουν παρακολουθήσει κάποιο μάθημα προηγούμενου κύκλου ή θα παρακολουθήσουν ταυτόχρονα τουλάχιστον δύο μαθήματα.

Τέλος το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς εκπαιδευόμενου σε επόμενη περίοδο του ίδιου μαθήματος και συμμετοχή σε επόμενη εξέταση χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος έχει πιστοποιηθεί από την TUV Austria Hellas σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει (Νο.:01012153)

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού