Ξεκινάει το γραφείο για Ανέργους

Κοινοποιήστε το άρθρο

αρχείο λήψης (13)Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία που απευθύνεται σε ανέργους. Το “Γραφείο Εργασίας” θα αφορά ανέργους που επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, σε εργαζόμενους που θέλουν μια αλλαγή στην εργασία τους, σε νέους που ζητούν έγκυρη πληροφόρηση αλλά και στους επιχειρηματίες που αναζητούν προσωπικό ή ενημέρωση για προγράμματα επιδότησης εργασίας, επιμόρφωσης προσωπικού κ.λπ.

Το ” Γραφείο Εργασίας” θα λειτουργεί σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ, σε ισόγειο χώρο του δημαρχιακού μεγάρου.

Το γραφείο σε πρώτη φάση θα στελεχωθεί από δύο υπαλλήλους του δήμου, που θα εκπαιδευτούν από στελέχη του ΙΝΕ, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις εξειδικευμένες ανάγκες καθώς και από δύο στελέχη του ινστιτούτου που θα αμείβονται από χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.

Το ωράριο Λειτουργίας του θα ακολουθεί το νόμιμο ωράριο των υπηρεσιών του Δήμου. Σύμφωνα με το σχεδιασμό, η συνεργασία με το ΙΝΕ θα λήξει με το πέρας του χρηματοδοτούμενου προγράμματος στις 31/12/2015 και η περαιτέρω λειτουργία του θα συνεχιστεί από τον κεντρικό δήμο.

Πηγή : Εφημερίδα Αγγελιοφόρος

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *