Δωρεάν Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης «Αστικές Αναπλάσεις & Πράσινος Σχεδιασμός»

Κοινοποιήστε το άρθρο

imagesΑπό τη Γραμματεία του Δωρεάν Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ για την Επικαιροποίηση Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ), με τίτλο «Αστικές Αναπλάσεις & Πράσινος Σχεδιασμός», ανακοινώθηκε πως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το δεύτερο κύκλο μαθημάτων επιμόρφωσης άρχισε στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Το παρόν ΠΕΓΑ πρώτον, προσφέρει στους καταρτιζόμενους γνώσεις αναφορικά με τους νέους τύπους αστικών αναπλάσεων στις σύγχρονες μετα-βιομηχανικές πόλεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους (χωρικά, οικονομικά, κοινωνικά, μορφολογικά). Επίσης, το παρόν ΠΕΓΑ προσφέρει στους καταρτιζόμενους νέες γνώσεις και τεχνικές για τον πράσινο σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Αρχιτέκτονες, Πολεοδόμους, Χωροτάκτες Μηχανικούς, Γεωπόνους και Αρχιτέκτονες Τοπίου. Στόχος του είναι η απόκτηση ενός συνόλου σχετικών γνώσεων που διαμορφώθηκαν την τελευταία δεκαετία και αφορούν ζητήματα αστικών αναπλάσεων ενώ ασκεί τις σχεδιαστικές ικανότητές τους καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Μαθήματα θα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των εκπαιδευομένων (Δυνατότητα παρακολούθησης του 25% των μαθημάτων δια ζώσης με φυσική παρουσία των εκπαιδευομένων στους χώρους των πανεπιστημίων σε Βόλο, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη) και από απόσταση (Δυνατότητα παρακολούθηση 75% των μαθημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης από απόσταση, e-learning από το σπίτι, με ηλεκτρονική παρουσία των εκπαιδευομένων και ηλεκτρονικό παρουσιολόγιο).

Για περισσότερες και ειδικότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις διαδικασίες ένταξης σε αυτό μπορείτε να βρείτε στη γραμματεία του προγράμματος (κα Μαρίας Νίκου, τηλ. 24210 74457, κιν 6982589330, email pega-urban@uth.gr) και στον ιστότοπο του προγράμματος (http://pega-urban.uth.gr ).

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *