Δηλώσεις συμμετοχών για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου 2014″

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 159

βραβειαΓια έβδομη συνεχή χρονιά, ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2014», με στόχο τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα

Το βραβείο, το οποίο θεσμοθετήθηκε από το Stelios Philanthropic Foundation σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, απευθύνεται σε νέες / νέους Έλληνες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών, που διέκριναν την ευκαιρία, πήραν το ρίσκο και βρήκαν τον τρόπο να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι υποψήφιες/υποψήφιοι μπορούν να προέρχονται από όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας και πρέπει να πληρούν επιπλέον τα ακόλουθα κριτήρια: κατοχή τουλάχιστον του 50% των μετοχών της επιχείρησης, έδρα της επιχείρησης στην Ελλάδα, ημερομηνία ίδρυσης επιχείρησης 2008-2012, απασχόληση τουλάχιστον 5 υπαλλήλων τα τελευταία 2 χρόνια, κύκλος εργασιών 300.000 ευρώ τον τελευταίο χρόνο και διοίκηση της επιχείρησης από την/τον επιχειρηματία.

Το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2014» παρέχει το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της επιχείρησης. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 27/10/2014.

Η διαδικασία επιλογής ολοκληρώνεται σε τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο το Stelios Philanthropic Foundation θα επιλέξει 10 επιχειρήσεις, κατόπιν θα γίνει η επιλογή των τριών φιναλίστ, ενώ η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου, ιδρυτή της EasyJet, και θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο της ετήσιας Τελετής Απονομής για τα Βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.

Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.stelios.com/GreekAward 

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στα Καλλιτεχνικά Σχολεία
Προηγούμενο άρθρο
Erasmus: Μειώνει 50% την απειλή της μακροχρόνιας ανεργίας η διεθνής πείρα
Μενού