Τι γίνεται με την διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις 3.420 νέες θέσεις σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς ;

Κοινοποιήστε το άρθρο

paidikoΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις 3.420 νέες θέσεις σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς όλης της χώρας.

Οι προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ, εκδίδονται σταδιακά. Αυτή την περίοδο έχουν δημοσιοποιηθεί 16 διαγωνισμοί σε ισάριθμους δήμους. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 11μηνη σύμβαση με δυνατότητα ανανέωσης, εφόσον συνεχιστεί το πρόγραμμα για την «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής». Δυνατότητα συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν όλοι οι υποψήφιοι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: Νηπιαγωγοί, Βρεφονηπιοκόμοι, Βοηθοί Βρεφοκόμοι, Μάγειρες, Βοηθητικό Προσωπικό (κουζίνας), Καθαριστές, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγοι. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις θα πρέπει να διαθέτουν συγκεκριμένα προσόντα: πτυχίο ΤΕΙ για τους Βρεφονηπιοκόμους, απολυτήριο ΙΚΕ ή ΤΕΕ ή Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ για τους Βοηθούς Βρεφοκόμους και πτυχίο ειδικότητας μαγειρικής τέχνης (ΙΕΚ ή ΤΕΕ) για τους Μάγειρες.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα από τη Δημοκρατία:

Πηγή: aftodioikisi.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

5 απαντήσεις στο “Τι γίνεται με την διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις 3.420 νέες θέσεις σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς ;”

  1. ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 11ΜΗΝΑ? σε ποιο λινκ κανεις την αιτηση σου που πρεπει να απευθυνθω?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    1. Για τις προσλήψεις απευθυνθείτε στους κατά τόπους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς. Ακόμα δεν έχει βγει κάποια επίσημη πρόσκληση για έναρξη των αιτήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *