Προσλήψεις Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 209

leadership-test-1024x769Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου ,προκειμένου να καλύψει παροδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διδακτικού έτους 2014 – 2015 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο), επαναπροκηρύσσει την πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 2638/1998 (ΦΕΚ 204 Α΄ ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και κατόπιν του ΩΠ 231246/07-14 εγκριτικού ΥΝΑ/ΓΔΔΥ/ΔΠΠ 2ο, ως κατωτέρω, ανά ειδικότητα και ενδεικτικό ανώτατο αριθμό ο οποίος τελικά θα διαμορφωθεί με γνώμονα τον αριθμό των
σπουδαστών που θα φοιτήσουν

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει σε δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης, στον τύπο ή στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Αναζήτηση: Ανά είδος/ Πράξεις Οργανωτικού και Διοικητικού Περιεχομένου/Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων), ήτοι την 10/10/2014, ημέρα Παρασκευή.

Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ή αποστέλλονται «ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ –ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS» στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού ΗΠΕΙΡΟΥ ταχυδρομική διεύθυνση : ΒΑΘΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Ταχ. Κώδικας : 481 00 (Για το εμπρόθεσμο της αίτησης λαμβάνεται υπόψη είτε ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε, εάν υποβλήθηκε στη Γραμματεία της Ακαδημίας, είτε η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου με την ένδειξη ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS, εάν εστάλη ταχυδρομικά).

Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην ορθή, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας, συμπλήρωση της αίτησης. Σε περίπτωση που υποψήφιος διαπιστώσει οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη ή επιθυμεί την τροποποίηση της αίτησής του, οφείλει να υποβάλει νέα αίτηση, εντός της οριζόμενης, με την παρούσα, προθεσμίας.

Δικαιολογητικά που θα προσκομίζονται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών δεν γίνονται δεκτά. Στην κατά το προηγούμενο εδάφιο απαγόρευση αποδοχής εκπρόθεσμων πιστοποιητικών ή δικαιολογητικών περιλαμβάνονται και αυτά που είναι συμπληρωματικά ή διευκρινιστικά εκείνων που έχουν κατατεθεί εμπροθέσμως.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης, τα υποβληθέντα δικαιολογητικά θα παραμένουν στο αρχείο της Υπηρεσίας. Στους υποψηφίους που δεν προσελήφθησαν, τα δικαιολογητικά επιστρέφονται μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους κατόπιν σχετικής αίτησης.

 

Για τις θέσεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και την αίτηση κάντε κλικ εδώ

 

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία via Δι@υγεια

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
5 προσλήψεις στο Δήμο Καρπάθου
Προηγούμενο άρθρο
6 προσλήψεις στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κέρκυρας
Μενού