Δωρεάν πρόγραμμα γνωριμίας με το Εθνικό Ιστορικό Μουσειό για παιδιά

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 170

mouseioΔωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Fun Attkids με τίτλο “Ας γνωρίσουμε το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο”, θα λάβει χώρα το Σάββατο 4/10/2014 στις 11 π.μ.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί δωρεάν στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, όπου στεγάζεται το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Σταδίου 13, πλατεία Κολοκοτρώνη).

Στόχος του προγράμματος είναι η κατανόηση της έννοιας “συλλογή” μέσα από την ομαδοποίηση των αντικειμένων του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου και η γνωριμία με τις σημαντικότερες συλλογές του.

Ηλικίες παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν: 5 – 8 ετών

Μέγιστος αριθμός παιδιών: 25 άτομα

Διάρκεια προγράμματος: περίπου 1 ώρα

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συνοδοί δεν θα βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο με τα παιδιά, γι’ αυτό θα πρέπει κάθε παιδί που συμμετέχει να μπορεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα χωρίς την παρουσία γονέα / κηδεμόνα.

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα ή email στο funattikids@yahoo.gr, αναφέροντας ονοματεπώνυμο συνοδού και ονοματεπώνυμο / ηλικία παιδιού / παιδιών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δωρεάν μαστογραφίες σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες στο Δήμο Παλλήνης
Προηγούμενο άρθρο
Εισαγωγή συμπληρωματικά 1.850 μαθητών και μαθητριών στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας και στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2014-15
Μενού