Θέσεις πρακτικής άσκησης για φυσικοθεραπευτές

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 34

iatroi11Το φυσικοθεραπευτήριο «Παιδική Πορεία» με έδρα την Σπερχογεία Μεσσηνίας και επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Γεωργανά Βάλια ενδιαφέρεται για την υποδοχή βοηθών φυσικοθεραπείας ως προς την εφαρμογή πρακτικής άσκησης.

Πιο συγκεκριμένα καθώς το θεραπευτικό κέντρο ασχολείται κατ’ αποκλειστικότητα με παιδιά το άτομο που θα δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να τον/την διέπουν:

Βασικές γνώσεις ανατομίας (μυϊκό σύστημα έκφυση-κατάφυση και λειτουργία, νευρολογικό σύστημα νεύρωση μυών) και βασικές αρχές ΚΝΣ (βλάβες πυραμιδικού, εξωπυραμιδικού συστήματος) και κινησιολογίας.

Η δουλειά μας είναι ιδιαίτερη, χρειάζεται υπομονή, σεβασμό στην ιδιοσυγκρασία του εκάστοτε παιδιού και της οικογένειάς του, και θέληση για εξελισσόμενη γνώση και μάθηση.

Το προσωπικό του θεραπευτηρίου απαρτίζεται από την κ.Γεωργανά Βάλια και την κ. Γεωργανά Λιακάκου Μαίρη φυσικοθεραπεύτριες NDT και είναι διατεθειμένες να καλύψουν επικείμενες απορίες κατά το φυσικοθεραπευτικό έργο ως προς την κάθε κλινική περίπτωση.

H τοποθεσία του θεραπευτηρίου είναι 100 μέτρα όπισθεν του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας με κατεύθυνση το χωριό Σπερχογεία.

Παρακαλούμε στείλτε βιογραφικό και φωτογραφία στο email paidikiporeia@gmail.com

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας σε ταξιδιωτικό γραφείο
Προηγούμενο άρθρο
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα πρόσληψης 2.300 ανέργων ειδικών κατηγοριών
Μενού