Πρακτική Άσκηση φοιτητών στο Οικονομικό Τμήμα στη Travelplanet24

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 158

jobsΈνα από τα μεγαλύτερα on-line τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα το Τravelplanet24, με παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες αναζητά φοιτητές ΤΕΙ για πρακτική άσκηση στο οικονομικό τμήμα.

Τι ψάχνουμε;

Υποψηφίους με ενέργεια και όρεξη για μάθηση, που να επιθυμούν να γνωρίσουν τις λειτουργίες ενός οργανωμένου οικονομικού τμήματος. Υποψηφίους που να θέλουν να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη, να διαθέτουν πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας, να αφομοιώνουν νέες έννοιες γρήγορα, καθώς και να έχουν άριστες επικοινωνιακές ικανότητες. Οι κύριες ασχολίες τους θα αφορούν υποστήριξη του τμήματος στην έκδοση οικονομικών αποτελεσμάτων, υποστήριξη του οικονομικής ομάδας σε τρέχοντα projects, καταχώρηση πελατών, έλεγχο λογαριασμών, καταχώρηση τιμολογίων και συμμετοχή σε γενικότερες εργασίες του τμήματος.

Οι υποψηφίων θα πρέπει να είναι φοιτητές Τ.Ε.Ι./ΙΕΚ/Κολλεγίων που έχουν όλα τα προαπαιτούμενα για την εκπόνηση της πρακτικής άσκησης ή κάτοχοι voucher τουρισμού.

Benefits

Γιατί Travelplanet24;

Γιατί θα αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρία χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες.

Γιατί θα δουλεύεις σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον εργασίας, με νέους ανθρώπους, που έχουν πολλή όρεξη, δουλεύουν ομαδικά και σκέφτονται δημιουργικά.

Γιατί θα γίνεις μέλος μιας ομάδας με άτομα από τουλάχιστον 10 διαφορετικές χώρες.

Γιατί  θα δουλεύεις σε ένα χώρο με αντικείμενο το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο… τα ταξίδια

Κάντε αιτηση εδω

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρακτική Άσκηση για φοιτητές στα καταστήματα ok!
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην φαρμακοβιομηχανία FAMAR
Μενού