Ποιοι θα δουν το κοινωνικό μέρισμα στους τραπεζικούς τους Λογαριασμούς ;

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 10

koinoniko-meriasma-300x197Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δουν το κοινωνικό μέρισμα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όσοι δικαιούχοι δεν το έχουν λάβει ακόμη.

Ποιοι όμως δεν έχουν λάβει ακόμα το κοινωνικό μέρισμα; Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, όσων οι αιτήσεις για τη χορήγηση του μερίσματος υποβλήθηκαν μέσω του Taxisnet έως την 30η Ιουνίου, εκκρεμούσαν λόγω ελέγχου των φορολογικών δηλώσεων ή έχουν παραπεμφθεί προς έλεγχο στις εφορίες για την προσκόμιση των προβλεπόμενων δικαιολογητικών. Για τους λόγους αυτούς οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι δεν είχαν δει ακόμα το κοινωνικό μέρισμα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Πώς θα δείτε αν είστε δικαιούχοι

Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση και δεν έχουν πληρωθεί ακόμη, μπορούν να ελέγχουν την αίτηση τους μέσω του taxisnet για την επικείμενη τελευταία πληρωμή. Δηλαδή εφόσον δουν, μέσα στις επόμενες ημέρες, την κατάσταση της αίτησης που έκαναν για το επίδομα να αλλάζει και να αναγράφει την ένδειξη «προς πληρωμή» , αυτόν είναι ενδεικτικό αποτέλεσμα ότι θα πληρωθούν το μέρισμα.

Μπαίνοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Taxisnet μπορεί ο καθένας  πατώντας την επιλογή της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα να δει την κατάσταση της αίτησης του.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ξεκινούν 125 δρομολόγια μεταφοράς μαθητών στη Περιφέρεια Αττικής
Προηγούμενο άρθρο
3000 Θέσεις Εργασίας μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα
Μενού