3000 Θέσεις Εργασίας μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα

Κοινοποιήστε το άρθρο

iatroiΤη συμμετοχή και του υπουργείου Υγείας στο πρόγραμμα «προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα», ζητά από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Σκοπός του αιτήματος που απέστειλε ο κ. Γρηγοράκος, είναι να επωφεληθούν οι φορείς του υπουργείου και ιδίως τα νοσοκομεία της χώρας με την πρόσληψη υπαλλήλων σε τουλάχιστον 3.000 θέσεις. Οι προσλήψεις αυτές θα έχουν πεντάμηνη διάρκεια και θα αφορούν διάφορες ειδικότητες προσωπικού όπως: βοηθητικό υγειονομικό, διοικητικό-λογιστικό, νοσηλευτικό, τεχνικό κτλ.

Όπως σημειώνει στο αίτημα του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας , «η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού κρίνεται επιτακτική και δύναται να ανακουφίσει, έστω και προσωρινά, τον τομέα της Υγείας».

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

4 απαντήσεις στο “3000 Θέσεις Εργασίας μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα”

  1. Ποτε θα ξεκινησει αυτη η διαδικασια προσληψης ατομων μεσω του συγκεκριμενου προγραμματος μπορειτε να μας ενημερωσετε!

  2. Από αυτά που διάβασα στην εφημερίδα θέλουνε περισσότερο απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ελάχιστους από την τριτοβάθμια..!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *