Θέσεις Εργασίας στο Δήμου Βόλου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 181

jobs-cyprus-21-300x278O Δημοτικό Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμούς  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομισθίων), συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη αναγκών για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, σε Τμήματα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ», που εδρεύει στο Βόλο, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 

  • 1 ΠΕ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ
  • 1 ΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
  • 1 ΔΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ- ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να καταθέσουν εντός 10 ημερών από την ειδοποίησή τους από το ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου «Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.» πρόσθετα δικαιολογητικά τα οποία είναι τα εξής:

Α. Κατατίθενται από τον επιτυχόντα
– Αντίγραφο φύλλου στρατολογικού μητρώου τύπου Α’ (για άνδρες).
– Πιστοποιητικό υγείας και αρτιμέλειας από κατάλληλη υγειονομική επιτροπή.
– Προϋπηρεσία σε δημόσιο φορέα.
– Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού