Πρόσκληση της ΝΕΡΙΤ σε παραγωγούς-δημιουργούς για ραδιοφωνικές εκπομπές

Κοινοποιήστε το άρθρο

neritΟ Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου της εταιρείας με την επωνυμία «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ιντερνέτ & Τηλεόραση, (στο εξής ΝΕΡΙΤ), Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι κάθε ενδιαφερόμενο παραγωγό/δημιουργό (συμπεριλαμβανομένων νομικών προσώπων) που πληροί τους όρους της παρούσας να υποβάλει τις προτάσεις του σχετικά με οποιοδήποτε από τα παρακάτω αναφερόμενα είδη ραδιοφωνικού προγράμματος, προκειμένου, σε περίπτωση θετικής αξιολόγησης σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας πρόσκλησης, να αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής αυτού για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί / δημιουργοί καλούνται να υποβάλλουν έως τη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 την πρόταση τους ηλεκτρονικά στο radiofonia@nerit.gr Είναι σε κάθε περίπτωση δυνατή και η αποστολή με ταχυδρομείο στη διεύθυνση ΝΕΡΙΤ ΑΕ, Λ. Μεσογείων 432, 153 42 Αγία Παρασκευή, 3ος όροφος, γραφείο Ρ368. Η πρόταση, προκειμένου να αξιολογηθεί σύμφωνα με την παρούσα Πρόσκληση Ενδιαφέροντος, πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

(α) Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με την ένδειξη «ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ», συμπληρωμένη με τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου δημιουργού/παραγωγού και τον Κωδικό Προγράμματος για το οποίο υποβάλλει πρόταση,

(β) Την Υπεύθυνη Δήλωση που προβλέπεται στην παράγραφο 3.1 της παρούσας πρόσκλησης,

(γ) Την περιγραφή της κεντρικής ιδέας (concept), καθώς και τον προτεινόμενο αριθμό εκπομπών,

(δ) Κατάσταση προτεινόμενων βασικών συντελεστών και δήλωση ενδιαφέροντος/ δέσμευσης αυτών,

(ε) Οικονομικά στοιχεία της πρότασης και αναλυτικό προϋπολογισμό, ο οποίος θα αναλύεται ανά προτεινόμενη εκπομπή, ανά συντελεστή και ανά μήνα,

(στ) Βιογραφικό σημείωμα των βασικών συντελεστών της παραγωγής,

(ζ) Πιλότο-πιλότους (δοκιμαστική μαγνητοφωνημένη σε ψηφιακό μέσο εκπομπή, αντιπροσωπευτική του περιεχομένου της).

Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210-6066330 από 09:00 έως 17:00 και με e-mail στο radiofonia@nerit.gr. Όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με την παρούσα Πρόσκληση θα δημοσιεύονται στον ιστότοπο της ΝΕΡΙΤ.

Δειτε εδω την προσκληση

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

3 απαντήσεις στο “Πρόσκληση της ΝΕΡΙΤ σε παραγωγούς-δημιουργούς για ραδιοφωνικές εκπομπές”

    1. Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί / δημιουργοί καλούνται να υποβάλλουν έως τη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 την πρόταση τους ηλεκτρονικά στο radiofonia@nerit.gr Είναι σε κάθε περίπτωση δυνατή και η αποστολή με ταχυδρομείο στη διεύθυνση ΝΕΡΙΤ ΑΕ, Λ. Μεσογείων 432, 153 42 Αγία Παρασκευή, 3ος όροφος, γραφείο Ρ368.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *