Θέσεις Εργασίας για Νέο προσωπικό σε πρατήρια καυσίμων και πωλήσεις στη Revoil

Κοινοποιήστε το άρθρο

jobs-cyprus-21-300x278Νέο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η εταιρεία Πετρελαιοειδών REVOIL, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με δίκτυο 523 πρατηρίων.

Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Χίος, Βάρη, Ιωάννινα και Αγρίνιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικός τους και να πληροφορούνται για τις κύριες αρμοδιότητες των θέσεων στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας http://www.revoil.gr

Η εταιρεία αναζητά μεταξύ άλλων υπαλλήλους Πρατηρίου καυσίμων σε Αγρίνιο και Ιωάννινα. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Δευτε-ροβάθμιας Εκπαίδευσης, να διαθέτουν σχετική προϋπηρεσία, βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά και να είναι κάτοικοι της περιοχής

Προϊστάμενος Πωλήσεων Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη)

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει δυναμική προσωπικότητα, με ομαδικό πνεύμα και ικανότητα οργάνωσης, ελέγχου και διαχείρισης προτεραιοτήτων, δεκαετή και άνω εμπειρία στις πωλήσεις, εκ των οποίων τα πέντε έτη με καθήκοντα προϊσταμένου, πτυχίο ΑΕΙ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing ή παρεμφερές αντικείμενο, άριστη ικανότητα επικοινωνίας και διαπραγματεύσεων, γνώση Αγγλικών και Η/Υ(ΜS Office) και διαθεσιμότητα για ταξίδια εντός Ελλάδος.

Στέλεχος Ανάπτυξης Πωλήσεων Νήσων Αιγαίου (Χίος)

Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να διαθέτει δεκαετή και άνω εμπειρία στις πωλήσεις, πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, άριστη ικανότητα επικοινωνίας, εστίαση στο αποτέλεσμα και στην επίτευξη των στόχων, γνώση Αγγλικών και Η/Υ και διαθεσιμότητα για ταξίδια εντός Ελλάδος.

Στέλεχος Ανάπτυξης Πωλήσεων Αίθουσας Πρατηρίων (Βάρη)

Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να έχει πενταετή και άνω εμπειρία στις πωλήσεις, πτυχίο ΑΕΙ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing ή παρεμφερές αντικείμενο, άριστη ικανότητα επικοινωνίας, γνώση Αγγλικών και Η/Υ και διαθεσιμότητα για ταξίδια εντός Ελλάδος.

Στέλεχος Ανάπτυξης Πωλήσεων Ιδιολειτουργούμενων Πρατηρίων (Βάρη)

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει τριετή και άνω εμπειρία στις πωλήσεις, πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, άριστη ικανότητα επικοινωνίας, εστίαση στο αποτέλεσμα και την επίτευξη των στόχων, γνώση Αγγλικών και Η/Υ(ΜS Office), άδεια οδήγησης ΙΧ και διαθεσιμότητα για ταξίδια εντός Ελλάδας.

Συντονιστής Δικτύου Ιδιολειτουργούμενων Πρατηρίων (Βάρη)

Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να έχει άριστη γνώση στη χρήση εφαρμογών Η/Υ και εξοικείωση σε διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων, άριστη ικανότητα επικοινωνίας, εμπορική προσέγγιση και επίλυση πιθανών προβλημάτων, εταιρική αφοσίωση και προσανατολισμό στην επίτευξη στόχων και αποτελεσμάτων και ηλικία έως 35 ετών. Παράλληλα, προϋπηρεσία ως υπάλληλος ασφαλείας (παρακολούθησης καμερών) θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν, ενώ απαιτείται και πτυχίο ΙΕΚ / ΤΕΙ με κατεύθυνση την Πληροφορική.

Διαχειριστής Δικτύου Ιδιολειτουργούμενων Πρατηρίων (Αγρίνιο -Ιωάννινα)

Για την ειδικότητα αυτήν η εταιρεία θα εντάξει στο δυναμικό της δύο συνεργάτες. Ο ένας θα έχει έδρα το Αγρίνιο και ο δεύτερος τα Ιωάννινα.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, πτυχίο ΙΕΚ / ΤΕΙ Μηχανολογίας, προσανατολισμό στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, γνώση Αγγλικών και Η/Υ (ΜS Office). Η εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει οργανωτικό και επικοινωνιακό άτομο με ικανότητα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, κάτοχο διπλώματος ΙΧ οχήματος, κάτοικο της ευρύτερης περιοχής.

Υπάλληλος Πρατηρίου Καυσίμων (Αγρίνιο – Ιωάννινα)

Δύο θέσεις αντιστοιχούν και σε αυτή την ειδικότητα με την εταιρεία να αναζητά έναν συνεργάτη για τα Ιωάννινα και έναν για το Αγρίνιο. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία σε πρατήριο καυσίμων, βασικές γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλικία έως 38 ετών.

Αξίζει να επισημανθεί ότι νέος συνεργάτης θα πρέπει να είναι κάτοικος της περιοχής (Αγρίνιο ή Ιωάννινα) και κάτοχος διπλώματος ΙΧ. Τέλος, επιθυμητό προσόν είναι η βασική γνώση Αγγλικών.

 

Πηγή: ethnos.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Μία απάντηση στο “Θέσεις Εργασίας για Νέο προσωπικό σε πρατήρια καυσίμων και πωλήσεις στη Revoil”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *