Θέσεις Εργασίας σε 28 Φύλακες Εσωτερικής Ασφαλείας στις Βρυξέλλες

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 137

fylakesΓενικό διαγωνισμό για την πρόσληψη 28 Φυλάκων Εσωτερικής Ασφαλείας διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Το νέο προσωπικό θα εργάζεται στις Βρυξέλλες στην έδρα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και θα αμείβεται με μισθό που ξεκινά από 2.345 ευρώ.
Το νέο προσωπικό θα εργάζεται στις Βρυξέλλες στην έδρα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και θα αμείβεται με μισθό που ξεκινά από 2.345 ευρώ

Στα καθήκοντά του είναι να εξασφαλίζει την αναγνώριση και τον έλεγχο πρόσβασης στις εισόδους των κτιρίων και των αιθουσών συνεδριάσεων, να παρεμβαίνει σε καταστάσεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια προσώπων και αγαθών, να επικουρεί το προσωπικό και τις αντιπροσωπείες/επισκέπτες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (πυρκαγιά, παροχή πρώτων βοηθειών, εκκένωση κτιρίου), να εργάζεται εκ περιτροπής στο κέντρο διανομής (CCTV, έλεγχος πρόσβασης) επί εικοσιτετραώρου βάσεως 7 ημέρες την εβδομάδα στο πλαίσιο ομάδας και να παρακολουθεί τη λειτουργία των τεχνικών εγκαταστάσεων ασφάλειας.

Οι υπάλληλοι ενδέχεται να κληθούν να εργαστούν τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας, καθώς και κατά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Κατά την άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων, ενδέχεται να απαιτηθούν η οπλοφορία και η οπλοχρησία.

Συνεπώς, η υποβολή αίτησης υποψηφιότητας συνεπάγεται ότι οι ενδιαφερόμενοι δέχονται να υποβληθούν σε ενδεχόμενες συμπληρωματικές δοκιμασίες επιλογής για να αποδείξουν τις τεχνικές τους ικανότητες και ότι δέχονται να συμμετάσχουν στις έρευνες ασφάλειας και στις διαδικασίες της χώρας υποδοχής για να αποκτήσουν την άδεια οπλοφορίας.

Η άδεια οπλοφορίας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εκτέλεση καθηκόντων προστασίας στη βελγική επικράτεια και στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας του Συμβουλίου.

Προσόντα
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει πλήρεις σπουδές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πιστοποιούμενες από δίπλωμα το οποίο παρέχει δικαίωμα πρόσβασης στην Ανώτερη Εκπαίδευση και επαγγελματική πείρα τουλάχιστον 3 ετών, ή εναλλακτικά επαγγελματική πείρα τουλάχιστον 10 ετών, από τα οποία τουλάχιστον 5 σε τομέα σχετικό με τη φύση των καθηκόντων τους. Επίσης να γνωρίζουν καλά την αγγλική, ή τη γαλλική, ή τη γερμανική γλώσσα.

Αιτήσεις
Οι υποψήφιοι πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της EPSO (http://europa.eu/epso/apply/jobs/perm/2014/internal-securiy/index_en.htm), και να αποστείλουν τα βιογραφικά τους έως τις 28 Οκτωβρίου 2014 (στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών).

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Νέο προσωπικό σε πρατήρια καυσίμων και πωλήσεις στη Revoil
Προηγούμενο άρθρο
Πρακτική Άσκηση στο ξενοδοχείο President της Αθήνας
Μενού