Θέσεις Εργασίας για συνεργάτες στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τα προγράμματα ΤοπΣΑ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 172

1_-300x200Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, συμμετέχει σε Αναπτυξιακές Συμπράξεις (Α.Σ.) στο πλαίσιο της υλοποίησης Τοπικών Σχεδίων για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ). Τα Τοπικά Σχέδια υλοποιούνται εντός της Περιφέρειας Αττικής, συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Αντικείμενο των Α.Σ. είναι η υποστήριξη των ωφελούμενων (μακροχρόνια άνεργοι, άνεργοι μετανάστες, πρόσφυγες κ.ο.κ.) μέσω τοπικών σχεδίων δράσης για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας, την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ προτίθεται να δημιουργήσει Μητρώο εξωτερικών συνεργατών – συμβούλων με στόχο την παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής (εργασιακής) συμβουλευτικής υποστήριξης των ωφελούμενων στα ΤοπΣΑ.

Βασικό αντικείμενο:
Παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής για την υποστήριξη και ενδυνάμωση ανέργων σχετικά με την ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχιούχοι κοινωνικών ή ανθρωπιστικών επιστημών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Τουλάχιστον διετή επαγγελματική εμπειρία στην παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών (επαγγελματική/εργασιακή συμβουλευτική, κοινωνική ή ψυχολογική υποστήριξη σε ανέργους, ευπαθείς κοινωνικά ομάδες κοκ)
  • Πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (MS Office).
  • Ικανότητα στην ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των ωφελουμένων.

Επιθυμητά προσόντα:

  • Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογα προγράμματα (ΤοπΕΚΟ, ΤοπΣΑ κοκ)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με καταληκτική ημερομηνία την 20/10/2014, στη διεύθυνση protopapadakis@imegsevee.gr (Θέμα: Μητρώο Εξωτερικών Συνεργατών ΤοπΣΑ).

Πηγή : e-dimosio.gr

Μενού