Πρακτική άσκηση μετεκπαιδευτικής στο “ΜΗΤΕΡΑ”

Κοινοποιήστε το άρθρο

images (11)Το «ΜΗΤΕΡΑ» στην προσπάθειά του όχι μόνο να παρέχει άριστες ιατρικές υπηρεσίες αλλά και να υπηρετεί, την έρευνα και την επιμόρφωση, για τρίτη συνεχή χρόνια διοργανώνει το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με σκοπό την εξειδίκευση και την εξοικείωση νέων γιατρών με τις νέες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στη Γυναικολογία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα αφορά νέους ιατρούς, ειδικευμένους στο αντικείμενό τους, οι οποίοι επιθυμούν την απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων στη Λαπαρασκοπική Χειρουργική.

Το θέμα είναι η «Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία». Διευθυντής του προγράμματος είναι ο κ. Στέφανος Χάνδακας (Mαιευτήρας – Γυναικολόγος, Ενδοσκοπικός Χειρουργός-Επιστημονικός Συνεργάτης «Μητέρα»).

Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Γεώργιος Καλλιπολίτης, Aν. Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας Παν/μίου Αθηνών και Πρόεδρος Ε.Σ. Μητέρα

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα οργανώνεται και υλοποιείται υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου της Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ, οι δε βεβαιώσεις παρακολούθησης που θα χορηγηθούν μετά το πέρας αυτού, δεν αποτελούν επισήμως αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών.»

Η Υποβολή αιτήσεων είναι μέχρι την 21η Νοεμβρίου 2014.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τόπος διεξαγωγής είναι η Γενική, Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ.

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *