Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 134

121-300x225Ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου ανακοινώνει την πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας. 

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας τους.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης να γίνει στον Πίνακα Ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων τωνΔημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς και Μουρεσίου, συντασσομένου κατ’άρθρο 21 παράγραφος 9 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει) πρακτικού ανάρτησης, στο γραφείο του ΚΕΠ του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου στην Τσαγκαράδα καιστον ιστοχώρο του προγράμματος ‘ΔΙΑΥΓΕΙΑ’.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στο Δημοτικό Κατάστημαστη Ζαγορά, ταχ. δ/νση: Άγιος Γεώργιος, Τ.Κ. 370 01, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, και συγκεκριμένα στο Γραφείο Προσωπικού, αρμόδια υπάλληλος η κα Γάκη Σπυριδούλα (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.115), εντός  προθεσμίας δύο (2) ημερών, και συγκεκριμένα έως και την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη ΕΔΩ 

ΕΣΠΑ Εργασία – Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Πρέσια Ιωάννα
(ioanna_prs@hotmail.com)

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Συμβάσεις Μίσθωσης έργων σε 6 Πανεπιστήμια και ΤΕΙ
Προηγούμενο άρθρο
Αποστολή Βιογραφικών για τις Νέες Θέσεις Εργασίας στο Εργαστήριο Οδοντικής Τεχνολογίας Scandinavian Dental Group στη Θεσσαλονίκη
Μενού