Ρυθμίσεις κυκλοφορίας από σήμερα και για τέσσερις μήνες στον κόμβο Μαιάνδρου της περιφερειακής οδού

Κοινοποιήστε το άρθρο

Ι.Χ. αυτοκινήτωνΑπό τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι, στα πλαίσια του έργου της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» για την κατασκευή του κόμβου Μαιάνδρου της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από σήμερα Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 έως το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 (προβλεπόμενος χρόνος περαίωσης της παρούσας φάσης του έργου), θα διακοπεί κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μαιάνδρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, από τη συμβολή της με την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αν.Τρίτση.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του κόμβου της Περιφερειακής οδού και της οδού 23ης Ιουλίου 1974 και κατόπιν ανάλογα με την κατεύθυνση των οχημάτων ως εξής:

(1) Προς Εύοσμο μέσω των οδών: Αθ.Διάκου – Παπαφλέσσα – Φλώρου – Μεγ. Αλεξάνδρου.

(2) Από Εύοσμο προς Περιφερειακή οδό Θεσ/νίκης μέσω των οδών: Μεγ.Αλεξάνδρου – Φλώρου – Ντόρτογλου – Σιατίστης – Γ.Παπανδρέου – Γρυπάρη – 23ης Ιουλίου 1974.

(3) Η΄ εναλλακτικά από Εύοσμο προς Περιφερειακή οδό Θεσ/νίκης μέσω των οδών: Μαιάνδρου – Ευφροσύνης – Νυμφαίου – Αν.Τρίτση – έξοδος στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού μέσω του ισόπεδου κόμβου στο ύψος της οδού Σμύρνης

 

Πηγή : thestival.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *