Δωρεάν Δίκτυο Υπηρεσιών για την παροχή Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής σε θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Internet-Business-01_774102757-300x187Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ λαμβάνοντας υπόψη το δυσμενές περιβάλλον όπως έχει αυτό διαμορφωθεί εξαιτίας των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης και προσπαθώντας να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους εργαζόμενους, αναπτύσσει σε πανελλαδικό επίπεδο το «Δίκτυο υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής εργαζομένων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ».

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται στο εργατικό δυναμικό της χώρας, με σκοπό τη ΔΩΡΕΑΝ παροχή Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής σε θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:

α) να υποβάλλουν ερωτήματα στις δομές του Δικτύου που αφορούν τις παραπάνω θεματικές ενότητες (συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα – διαθέσιμη εδώ – και προωθώντας την προς επεξεργασία στην ομάδα των Νομικών συνεργατών του Δικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση inediktio@inegsee.gr),

β) διαθέτοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους, να λαμβάνουν σχετικό Πληροφοριακό υλικό που εκδίδεται σε τακτά χρονικά διαστήματα,

γ) να συμμετέχουν σε εργαστήρια Συμβουλευτικής με καθορισμένο αντικείμενο τόσο στους χώρους κάθε Δομής όσο και σε χώρους δουλειάς, Σωματείων και φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ www.inegsee.gr καθώς και με προσωπική επαφή σε μια από τις 19 Δομές της χώρας.

Για το νομό Αττικής η υπηρεσία εδρεύει στο ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Εμμ. Μπενάκη 71Α, Τ.Κ. 10681, Αθήνα, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-3327777, mail: inediktio@inegsee.gr, αρμόδια σύμβουλος Ταλιαδώρου Άννα.

Πηγή: newsedu.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

2 απαντήσεις στο “Δωρεάν Δίκτυο Υπηρεσιών για την παροχή Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής σε θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *