ΑΣΕΠ : Δείτε τα αποτελέσματα από τον Διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας για την πρόσληψη 122 υπαλλήλων Κύριου Προσωπικού

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 140

ΕΘΝΙΚΙ_ΤΡΑΠΕΖΑΕκδόθηκαν και απεστάλησαν στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη 122 υπαλλήλων του κλάδου Κύριου Προσωπικού στον ανωτέρω φορέα.

Ο αλφαβητικός πίνακας επιτυχόντων και ο συγκεντρωτικός πίνακας προσληπτέων ανά τόπο έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Για οποιαδήποτε περίπτωση ισοβαθμίας προκύψει μεταξύ εν δυνάμει προσληπτέων υποψηφίων, θα διεξαχθεί από το ΑΣΕΠ δημόσια κλήρωση.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους, από την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επωνύμου και του αριθμού της ταυτότητάς τους στο ειδικό πλαίσιο αναζήτησης αποτελεσμάτων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Προσωπικού της ΕΤΕ στα τηλέφωνα: 210 3341431 (κα Γεραφέντη), 210 3341243 (κα Αριφάκου) και 210 3342328 (κα Κολοκούρη).

Πηγή: newsedu.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
130 Θέσεις Εργασίας στον Περιφερειακό Σύνδεσμο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας
Προηγούμενο άρθρο
Πρόσληψη 31 προσωρινών αναπληρωτών Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής στο : «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Δείτε τους πίνακες με τα ονόματα
Μενού