Η ΝΕΡΙΤ ανάρτησε τον αναθεωρημένο πίνακα κατάταξης floor managers

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 50

νεριτΗ ΝΕΡΙΤ ανάρτησε τον αναθεωρημένο πίνακα κατάταξης των υποψηφίων για την ειδικότητα των βοηθών σκηνοθετών τηλεοπτικού πλατό (floor managers) με έδρα την Αθήνα.

Η κατάταξη προέκυψε από την εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους μετά την ανακοίνωση του προσωρινού πίνακα κατάταξης, καθώς και μετά τον έλεγχο των φακέλων όλων των υποψηφίων, που διενήργησε η Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού.

Ο πίνακας αυτός δεν συνιστά Πίνακα Κατάταξης Επιτυχόντων.

Αποτελεί τη βαθμολογία της πρώτης φάσης της διαδικασίας∙ θα ακολουθήσει η βαθμολόγηση από τους Αξιολογητές και η βαθμολόγηση από τη συνέντευξη.

Ο τελικός πίνακας κατάταξης θα καταρτισθεί με βάση το άθροισμα των μορίων του αναθεωρημένου πίνακα κατάταξης, της βαθμολογίας των Αξιολογητών και της βαθμολογίας της συνέντευξης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις προκηρύξεις (με μέγιστη βαθμολόγηση τα 5.000 μόρια).

Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού, δηλαδή η βαθμολόγηση των υποψηφίων από ανεξάρτητους αξιολογητές, θα αρχίσει την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν email στο enstaseis@nerit.gr. Δείτε τον αναλυτικό Αναθεωρημένο Πίνακα Κατάταξης FLOOR MANAGER ΑΘΗΝΑ

Πηγή : www.diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Χρηματοδότηση από την Ε.Ε. για τη χρήση των νέων τεχνολογιών στα ΑΕΙ
Προηγούμενο άρθρο
Ποιοι θα είναι τελικά οι μισθοί στο Δημόσιο από τις αρχές του 2015
Μενού