«Επιταγή-voucher ψηφιακής αλληλεγγύης» : Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και κάντε την αίτησή σας ΕΔΩ !

Κοινοποιήστε το άρθρο

newego_LARGE_t_901_105968124

Δωρέαν σύνδεση και laptop στους δικαούχους  του κοινωνικού μερίσματος προσφέρονται μέσω του προγράμματος «Επιταγή-voucher ψηφιακής αλληλεγγύης». Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα:

 • να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν διαδικτυακή σύνδεση για 12 μήνες με την παροχή συνδρομής για ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο
 • να αποκτήσουν τον απαιτούμενο βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο, δηλαδή ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet ή φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop
 • να καταρτισθούν στις βασικές δεξιότητες χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

Οι επιταγές ψηφιακής αλληλεγγύης θα διανεμηθούν σύντομα σε όλους τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος που κατοικούν στις παρακάτω 8  περιφέρειες:

 • Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
 • Περιφέρεια Ηπείρου
 • Περιφέρεια Θεσσαλίας
 • Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
 • Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
 • Περιφέρεια Πελοποννήσου
 • Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
 • Περιφέρεια Κρήτης

Για περισσότερη ενημέρωση και αποστολή προσφορών από τις συνεργαζόμενες εταιρείες παροχής Internet και συσκευών, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ΕΔΩ.

ΕΣΠΑ Εργασία – Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Πρέσια Ιωάννα
(ioanna_prs@hotmail.com)

Κοινοποιήστε το άρθρο

30 απαντήσεις στο “«Επιταγή-voucher ψηφιακής αλληλεγγύης» : Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και κάντε την αίτησή σας ΕΔΩ !”

 1. Καλησπέρα
  Ήμουν δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος που δόθηκε φέτος.
  Μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες?
  Ευχαριστώ.

 2. είμαι από τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης . Εμείς γιατί δεν δικαιούμαστε ? Είμαι μητέρα 4 παιδιών και χωρισμένη με πολύ χαμηλό εισόδημα.Το πρώτο μου παιδί είναι στο γυμνάσιο και τα άλλα στο δημοτικό.Δεν έχω δυνατότητα να τους παρέχω αυτά που δίνετε στη μισή Ελλάδα τζάμπα. Εμείς γιατί ΟΧΙ???????

  1. Οι επιταγές ψηφιακής αλληλεγγύης θα δοθούν σε όσους ήταν δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος και αποφασίστηκε να είναι αρχικά οι κάτοικοι μόνο αυτών των περιφερειών που αναφέρονται στο άρθρο.

 3. Πήραμε κοινωνικό μέρισμα και είμαι δικαιούχος της επιταγής ψηφιακής αλληλεγγύης (Περιφέρεια Θεσσαλίας) .Υπέβαλα ηλεκτρονικά και την αίτηση. Πότε θα υπάρξει ειδοποίηση? Πότε θα εγκριθεί και θα δοθεί η επιταγή? Πότε το τοποθετείτε χρονικά? Σας ευχαριστώ.

 4. Ακόμα οι επίσημες αιτήσεις για το πρόγραμμα δεν έχουν ξεκινήσει. Παρακαλώ να παρακολουθείτε τον ιστότοπό μας για νεότερη ανακοίνωση.

  1. Ακόμα οι επίσημες αιτήσεις για το πρόγραμμα δεν έχουν ξεκινήσει. Παρακαλώ να παρακολουθείτε τον ιστότοπό μας για νεότερη ανακοίνωση.

  1. Ακόμα οι επίσημες αιτήσεις για το πρόγραμμα δεν έχουν ξεκινήσει. Παρακαλώ να παρακολουθείτε τον ιστότοπό μας για νεότερη ανακοίνωση.

 5. καλημέρα, ήμουν δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος αλλά δεν είχα υποβάλλει αίτηση, θα μπορέσω να υποβάλλω αίτηση για το Laptop?

 6. Καλησπέρα,
  Έχω πάρει το μέρισμα και έχω κάνει συμπλήρωση στην ηλεκτρονική φόρμα??
  Πως θα μας ενημερώσουν?? Με e-mail? Πως θα πάρουμε το Κουπόνι?

 7. Οι επίσημες αιτήσεις για το πρόγραμμα δεν έχουν ξεκινήσει. Παρακαλώ να παρακολουθείτε τον ιστότοπό μας για νεότερη ανακοίνωση.

 8. καλησπέρα.μπήκα σήμερα στην σελίδα αυτήν και είδα αναρτημένη μια φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων.τα συμπλήρωσα και έγραψε ότι εγινε επιτυχώς.γιατι εγραψες οτι δεν υπαρχει η φορμα ακομη;

  1. Η φόρμα συμπλήρωσης στο ιστότοπο είναι για περισσότερη ενημέρωση και αποστολή προσφορών από τις συνεργαζόμενες εταιρείες παροχής Internet και συσκευών. Η πρόσκληση έχει ανακοινωθεί, θα υπάρξει νεότερο άρθρο με περισσότερες λεπτομέρειες, πληροφορίες και προθεσμίες.

 9. Αναρωτιέμαι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά; 15 Δεκεμβρίου και ακόμα δεν υφίσταται το site να τσεκάρεις εάν είσαι κάτοχος του voucher ψηφιακής αλληλεγγύης. Προσοχή θα πρέπει να τα έχουμε πάρει μέχρι 31/12, εε εντάξει νομίζω ότι θα προλάβετε να είστε έτοιμοι μέχρι τις 30 και τελευταία μέρα να τρέχουμε στα συμβεβλημένα μαγαζιά, με κόσμο και χαμό να πάρουμε το πολύτιμο για μας φυσικά τάμπλετ ή λαπτοπ.
  Αλλά ναι θα περιμένουμε απάντησή σας για το πότε, μένουμε συντονισμένοι στο site σας.
  Φιλικά από Θεσσαλία!

 10. Καλησπερα.

  Ξερει κανεις το site που υποβαλεις την αιτηση για την ψηφιακη αλληλεγγυη. Ολες οι οδηγιες αναφερονται στην “δραση”. Σε πιο link βρισκεται αυτη η ….δραση?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *