Πρακτική Άσκηση στον ΚΑΥΚΑ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 50

ergasiakes_allages1-300x200Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του Ηλεκτρολογικού Υλικού και διαθέτουμε εξειδικευμένα Τμήματα Φωτισμού, Φωτοβολταικών, Βιομηχανικού Υλικού και Κτιριακών Λύσεων, καθώς και μία υπερσύγχρονη μονάδα Παραγωγής Ηλεκτρολογικών Πινάκων. 

Απαριθμούμε σημεία εταιρικής παρουσίας σε πανελλαδικό επίπεδο και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε 5000 πελάτες σε καθημερινή βάση.

Συνδυάζουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, συστήματα και οργανωτικές δομές που μας επιτρέπουν να είμαστε η αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών μας και το πετυχαίνουμε, επειδή μαζί μας εργάζονται μόνο οι καλύτεροι της αγοράς.

Επιλέγουμε και δημιουργούμε ικανά στελέχη, που με την εξαιρετική τους απόδοση, συμβάλλουν στον εντοπισμό και την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών που ανακύπτουν.

Αναζητούμε

Yποψηφίους για την εξάμηνη Πρακτική τους Άσκηση τελειόφοιτους των ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς και Λογιστικής. Οι πρακτικά ασκούμενοι θα απασχοληθούν  στην Μονάδα Κατασκευής Πινάκων, στην Διεύθυνση Marketing καθώς και στην Οικονομική Διεύθυνση ανάλογα με την ειδικότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο hr@kafkas.gr αναγράφοντας τον κωδικό της αγγελίας. Υπεύθυνη κ. Μαίρη Αλεξανδροπούλου.

Πηγή: proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για γυμναστές και γυμνάστριες
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Porto Carras Resort στην Χαλκιδική
Μενού