Θέσεις Εργασίας για Δικηγόρους

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 200

dikigoroiΟι θέσεις αυτές αποτελούν ένα μέρος των θέσεων που αναρτώνται καθημερινά σε διάφορους ιστότοπους και κατηγοριοποιούνται σε κύριες ομάδες ανάλογα με το αντικείμενο απασχόλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και να αποστείλετε το βιογραφικό σας, κάντε “κλικ” στον αντίστοιχο σύνδεσμο του παρακάτω πίνακα.

 

1

Δικηγόρος και ασκούμενος/η δικηγόρος

Από δικηγορική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με ζητήματα εργατικού δικαίου ζητούνται για ουσιαστική απασχόληση: α) Δικηγόρος με τριετή (3ετή) τουλάχιστον εμπειρία κυρίως σε ζητήματα εργατικού δικαίου και β) Τελειόφοιτη – ος Νομικής/Ασκούμενη – ος στην έναρξη της περιόδου άσκησής της – ου Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διευθυνση ergasiaka1@gmail.com.

 

Αττική

2

Ασκούμενος-η δικηγόρος

Μεγάλη δικηγορική εταιρεία ΖΗΤΑ ασκούμενο/η, για πλήρη απασχόληση, με γνώσεις στο Αστικό Δίκαιο και Εμπορικό Δίκαιο. Απαιτείται καλή γνώση Η/Υ(Word, Excel, Outlook) και Αγγλικών. Προτιμητέοι οι ασκούμενοι που βρίσκονται στην αρχή της άσκησής τους. Παρακαλώ αποστείλατε το Βιογραφικό σας Σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: human.resources@sioufaslaw.gr , αναγράφοντας στο θέμα «ασκούμενος»

 

 

Αττική

3

Ασκούμενος/η δικηγόρος

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ασκούμενος/η δικηγόρος (αποκλειστικά), για συνεργασία σε δικηγορικό γραφείο στο Πεδίον του Άρεως, με αντικείμενο κυρίως αστικό και εμπορικό δίκαιο, απαραίτητες οι γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή. Τηλέφωνα επικοινωνίας 210-3818876,6947618219.

 

 

Αττική

4

Δικηγόρος

Ζητείται δικηγόρος για άμεση πρόσληψη από δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Απαραίτητη η γνώση αγγλικών και Η/Υ. Αποστείλατε βιογραφικά στη διεύθυνση: thalassinoslawfirm@gmail.com & fax: 210 6412598

 

 

Αττική

5

Ασκούμενος/η δικηγόρος

Ζητείται ασκούμενος/η δικηγόρος για άμεση πρόσληψη από δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Απαραίτητη η γνώση αγγλικών και Η/Υ. Αποστείλατε βιογραφικά στη διεύθυνση: thalassinoslawfirm@gmail.com & fax: 210 6412598

 

 

Αττική

6

Νέα/νέος & ασκούμενος/η δικηγόρος

Δικηγορικό Γραφείο στο Πειραιά, με εξειδίκευση στο Εμπορικό Δίκαιο ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ α) με νέα/νεό δικηγόρο και β) με ασκούμενη/ασκούμενο δικηγόρο. Απαραίτητη η γνώση της Αγγλικής και η χρήση Η/Υ Τηλ. 210 41 32 155 Φαξ. 210 41 74 673 Βιογραφικά email : valentilawoffice@gmail.com

 

 

Αττική

7

Δικηγόρος

Δικηγορικό γραφείο ζητά Δικηγόρο πλήρους απασχόλησης, με δικαστηριακή εμπειρία και εμπειρία στη σύνταξη δικογράφων και εκπόνηση συμβάσεων. Άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ. Βιογραφικά υπ’όψιν κας Φ. Πολύζου (fax: 210 3625827 & e-mail: kmlaw@otenet.gr)

 

 

Αττική

8

Δικηγόρος

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Κωδικός Αγγελίας: LAW_COL_25

 

Δικηγορική εταιρία , με ηγετική θέση στην αγορά, αναζητεί δικηγόρο για πλήρη απασχόληση, για την νομική διαχείριση ληξιπρόθεσμων οφειλών πελατών της.

Οι αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνουν τηλεφωνική επικοινωνία παράλληλα με την παρακολούθηση νομικών και δικαστικών ενεργειών.

 

Προφίλ Υποψηφίου:

 

Αττική

9

Legal Adviser
ProCredit Bank

Θεσσαλονίκη


Πηγή: proson.gr

Μενού